Trenduri social media: fii la curent cu tot ce se întâmplă

Home - Agentie social media - Trenduri social media: fii la curent cu tot ce se întâmplă
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ești prezent cu afacerea ta pe rețelele de social media, dar parcă orice ai face nu reușești să evoluezi? Află că distribuirea postărilor în mod regulat nu este singurul factor de care ar trebui să ții cont pentru a ajunge viral. Te-ai gândit la ce trenduri social media funcționează în prezent?

Pentru a reuși să ajungi cunoscut în social media, trebuie să fii la curent cu ce le place oamenilor și ce își doresc să vadă. De asemenea, ai nevoie de o strategie pusă la punct, care ține cont de toți factorii ce influențează eficiența și impactul postărilor tale.

Cunoștințele unui specialist în social media marketing te pot ajuta să-ți dezvolți business-ul pe cele mai populare rețele de socializare. Fie că ai deja un cont creat sau nu, experții Marketing Deck sunt capabili să promoveze și să gestioneze online afacerea ta. Descoperă în continuare serviciile noastre!

Trenduri social media: Înțelege importanța lor în era digitală

Indiferent de rețeaua de socializare pe care vrei să te promovezi, trebuie să acordăm o mare importanță subiectelor care creează discuții, interese și care îi fac pe oameni să acționeze într-un anumit fel. Acestea dezvăluie preferințele actuale și ne permit să ne adaptăm pentru a comunica eficient cu audiența și a atrage atenția.

Un expert în marketing urmărește ce trenduri social media atrag interesul oamenilor și găsește o modalitate pentru ca business-ul tău să se poată conecta cu publicul țintă prin intermediul acestora. Pentru a fi cunoscute în mediul online, afacerile trebuie să-și adapteze conținutul tendințelor actuale. În acest fel, postările obțin o expunere sporită și pot atrage un număr mare de vizitatori pe paginile principale.

La Marketing Deck, echipa noastră de specialiști poate realiza promovare pentru platformele menționate mai jos:

  • Facebook;
  • Instagram;
  • LinkedIn;
  • Youtube;
  • TikTok;
  • Google My Business;

Prezența pe social media este esențială pentru succesul afacerilor

Business-ul tău nu este încă prezent pe rețelele de socializare? Haide să schimbăm împreună acest lucru!

Poate nu ai realizat încă, dar social media oferă numeroase avantaje pentru o afacere. Îți poți consolida brandul într-un mod captivant și interactiv, având numeroase oportunități de a interacționa cu audiența. Descoperă beneficiile unei prezențe online și alege și tu serviciile de social media marketing:

  1. Creșterea vizibilității: toate platformele de socializare au milioane de utilizatori activi zilnic iar o mare parte din publicul tău țintă se află aici. Ai posibilitatea de a te adresa în mod constant unui număr mare de potențiali consumatori.
  2. Comunicare directă: fie că este vorba de comentarii, mesaje sau chiar live-uri, te poți adresa utilizatorilor în mod direct, consolidându-ți relațiile cu clienții, și poți primi și feedback de la aceștia.
  3. Conținut personalizat: conținutul distribuit este adaptat audienței tale, iar cu ajutorul unor instrumente acesta poate fi targetat.
  4. Creșterea ratei de conversie: rețelele de social media sunt canale eficiente de promovare și îți pot aduce rezultate semnificative.

Rezultate garantate în social media marketing: Ce opțiuni îți oferim

Postăm, cream, gestionăm și interacționăm în locul tău. Experții noștri se pot ocupa de tot ce ține de contul tău de social media, iar dacă încă nu ai unul, îl facem noi pentru tine!

La Marketing Deck oferim pachete de servicii diferite pentru nevoi diferite. În acest fel, afacerea ta poate beneficia de serviciile de care are nevoie. Descoperă pachetele lunare standard pe care le oferim sau contactează-ne pentru o ofertă personalizată:

Starter Avansat Complet
·      12 postări

·      singuă platformă

·      Strategie de conținut

·      Set-up-ul paginii

·      Creare vizualuri și text

·      Boost post

·      Raportare real time

·      20 postări

·      10 story-uri

·      2 platforme

·      Strategie de conținut

·      Avatare clienți ideali

·      Set-up-ul paginilor

·      Creare vizualuri și text

·      1 ședință foto & video / lună

·      Community management

·      Boost post

·      Raportare real time

·      30 postări

·      20 story-uri

·      10 Reel-uri

·      3 platforme

·      Strategie de conținut

·      Avatare clienți ideali

·      Strategie de Marketing

·      Set-up-ul paginilor

·      2 ședințe foto & video / lună

·      Creare vizualuri și text

·      Community Management

·      Consultanță de Business

·      Boost post

·      Raportare real time

Construiește-ți brandul online cu ajutorul nostru

Alege să-ți dezvolți afacerea cu ajutorul celor mai eficiente canale de promovare din această eră, rețelele de social media. Fii la curent cu toate trendurile digitale și interacționează în mod direct cu publicul țintă.

Accesează meniul servicii și secțiunea Social Media Marketing pentru a afla mai multe despre serviciile pe care le oferim. Te așteptăm în cadrul unei ședințe de consultanță gratuite pentru a ne cunoaște.

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Digital Marketing

Ghid pentru antreprenori

Esti antreprenor si iti doresti sa maximizezi potentialul afacerii tale? Iti doresti sa ai ajutor pentru promovarea online? Daca da, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Atunci cand lansezi

Citeste articolul »

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră