NOI SUNTEM MARKETING DECK​

Agenția de Marketing Online nr. 1 pe Clutch*, în România

(*cel mai mare portal de Agenții din Lume)

Despre Marketing Deck

Misiune

Îmbunătățim business-urile clienților noștri printr-un marketing făcut cu 🧠 și ❤️.

Viziune

Nu ne dorim să fim “încă” o agenție de marketing online. Depunem toate eforturile necesare pentru a înțelege nevoile și dorințele celor cu care lucrăm și pentru a le putea livra rezultatele dorite + un pic mai mult. Toate colaborările noastre sunt bazate pe respect și înțelegere.

Valori

Valorile care ne definesc, sunt acelea care ne ajută zilnic să ne îndeplinim rolul:

Copy of Marketing Deck Echipa MD 1080 × 1420px 1

Povestea noastră

Așa a început și continuă povestea Marketing Deck
Marketing digital în scop personal
2013
Povestea noastră a început în 2013, când eu, Paul Ardeleanu, am folosit pentru prima dată Facebook Ads pentru a promova Seminariile de Public Speaking pe care le susțineam. Pe atunci, Facebook Ads-ul era fix la începuturi și nu știam la ce să mă aștept. Mare mi-a fost surprinderea când, după o campanie cu buget mic (500 de RON), am reușit să atrag peste 100 de persoane care să participe live la seminarul de Public Speaking pe care îl susțineam.
Marketing digital în scop personal
Prima ofertă de marketing digital
2017
De atunci am tot perfecționat uneltele și cunoștințele mele. În 2017, a sosit momentul în care unul dintre clienții de training ne-a solicitat consultanța pe parte de Facebook ads. Inițial am ajutat gratuit, până în momentul în care toate campaniile trebuiau ss primească consultanța noastră. Atunci am făcut prima ofertă de marketing digital. Ea a fost acceptată și așa a început agenția.
Prima ofertă de marketing digital
Primul nostru coleg
2018
Datorită stagiului de practică oferit studenților de la ASE, Facultatea de Marketing (facultatea pe care am terminat-o și eu), am recrutat primul nostru coleg, pe Cătălin. Atunci când suntem 2, putem să spunem că formăm o echipă foarte bună.
Primul nostru coleg
Am format o echipă
2019
Echipa noastră a crescut, și la fel au crescut și clienții. Am început de atunci să gestionăm conturi din ce în ce mai mari și să extindem paleta de servicii pe care să le oferim de la Social Media și Facebook ads, către Web Design și Google Ads. Cel mai mare client care ne-a ales în 2019 ca partener de marketing este lanțul de Restaurante SPARTAN.
Am format o echipă
Primul nostru an de pandemie
2020
Inițial, primul an de pandemie ne-a lovit din plin, iar apoi ne-a determinat să ne păstrăm pe poziții și să progresăm. Anul de pandemie a însemnat un an de ascensiune în care echipa noastră a ajuns la aproximativ 8 persoane și câțiva colaboratori. Totodată, am fost aleși ca una dintre agențiile de TOP de pe Clutch în Marketing (pe domeniul de marketing).
Primul nostru an de pandemie
Un an ascendent
2021
Echipa s-a tot dezvoltat și a crescut la 12 persoane și peste 50 de clienți activi. Totodată am depășit 1 mil de euro gestionați în bugetele de marketing (Facebook Ads și Google Ads) și peste 10 colaboratori. În 2021, am ocupat locul 1 pe Clutch în România pe majoritatea categoriilor din Marketing, printre care se reamintesc Social Media, Advertising, PPC, Digital Marketing, etc.
Un an ascendent
Lansarea noului website
2022
Am căutat să îmbunătățim livrabilele noastre pentru clienții existenți și să ne rafinăm procesul de vânzare. O altă realizare din acest an a fost lansarea noului site marketingdeck.com. Și anul acesta, eforturile noastre sunt recunoscute, clasându-ne pe locul 1 pe Clutch (la nivel național), pe mai multe categorii.
Lansarea noului website
Cea mai mare Comunitate de Social Media
2024
În anul 2022 am lansat Comunitatea Social Media România. În doar 2 ani am ajuns de la 0 la 26.000 de membrii, ceea ce ne face cea mai mare comunitate de Social Media din România.
Cea mai mare Comunitate de Social Media
Fă și tu parte din povestea noastră
Echipa Marketing Deck - agentie de digital marketing
Echipa care va avea grijă de tine

Te întrebi cine este în spatele echipei Marketing Deck? Aici ai șansa să ne cunoști colegii. Succesul clienților noștri, este și succesul nostru. Descoperă echipă Marketing Deck care aduce rezultatele mai aproape de tine!

paul-ardeleanu-marketing-deck
Paul Ardeleanu
Founder & CEO
Catalin-Costea-MKD-2
Cătălin Costea
Account Manager
viorica-dundeva-marketing-deck
Viorica Dundeva
Account Manager
elena-ardeleanu-marketing-deck
Elena Ardeleanu
Financial Manager
andreaa-caldararu-marketing-deck
Andreea Caldararu
Social Media Specialist
hristina-burduhos-marketing-deck
Hristina Burduhos
Social Media Specialist
raluca-timpau-marketing-deck
Raluca Țîmpău
Social Media Specialist
Mirela-Burhuc-MKD
Mirela Burhuc
Customer Success Manager
Diana-Talpau-MKD
Diana Tălpău
Social Media Community Manager
Alina-Dobra-MKD-1
Alina Dobra
Social Media Specialist
Sebastian-Ciobanasu-MKD
Sebastian Ciobănașu
Social Media Specialist
Marius-Marketing-Deck-
Bucur Marius
Technical Support - Social Media

Testimonialele clienților

Ne iubim clienții și ei ne iubesc pe noi.

Iată ce spun despre colaborarea cu noi:
Veronica Negru Avatar
Veronica Negru
Spotawheel
Colaborez cu Marketing Deck din septembrie 2023 si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute. Profesionalismul lor si-a spus cuvantul inca de la inceputul colaborarii. Imi place foarte mult modul cum este totul organizat, de la propunerea scripturilor pana la postarea continutului in social.
read more
Daniel Alexandrescu Avatar
Daniel Alexandrescu
RestartiX
Eram in cautare de solutii pentru pentru campaniile de social media pe care le derulam si care nu mai performau deloc. Pintr-o conjuctura fericita am aflat de Marketing Deck si mi-a placut imediat profesionalismul cu care au abordat conturilor noastre de social media. Au reusit prin campaniile pe care le-au setat sa reduca cu 50% costurile si sa ajungem la un ROAS de 15x , ba chiar 19x pe anumite produse. Recomand cu mare incredere MarketingDeck, si in special pe Paul Ardeleanu pentru profesionalismul lor. Daniel Alexandrescu, CEO - RestartiX Center
read more
Sorin Chivoiu Avatar
Sorin Chivoiu
Bijuteria Reina
Am colaborat cu echipa Marketing Deck, iar ceea ce îi caracterizează este profesionalismul. Sunt implicați, cu abilitați excelente de comunicare iar ideile prezentate au avut un rezultat mai bun decât mă așteptam! Recomandăm cu drag!
read more
Valentin Mailat Avatar
Valentin Mailat
O agenție condusa de un om experimentat, sincer și extrem de practic. Am recomandat deja agenția soției mele.
read more
Leyla MALS Avatar
Leyla MALS
Sunt foarte mulțumit de munca depusă de Marketing Deck. Chiar știu ce fac și sunt foarte atenți!
read more
Rares Nitulescu Avatar
Rares Nitulescu
O experiență mai mult decât plăcută în cadrul stagiului de practică. Un mediu de lucru plăcut, în care nevoile tale sunt înțelese, toată lumea este înțelegătoare și dornică să te ajute să crești, nu ești grăbit sau presat însă trebuie să prezinți seriozitate și să ai un management bun al timpul. Nu am identificat aspecte negative în timpul colaborări cu ei.
read more
Ionut Andronache Avatar
Ionut Andronache
O echipa excelenta! Am avut rezultate exceptionale impreuna!
read more
Lena Seilner Avatar
Lena Seilner
Una dintre cele mai bune agenții de marketing cu care am lucrat vreodată. Cele mai bune soluții pentru managementul rețelelor sociale și o echipă grozavă! Este o plăcere să lucrez cu ei!
read more
Leyla MALS Avatar
Leyla MALS
I am very happy with the work done by the Marketing Deck. They know what they are doing and are very attentive !
read more
Lena Seilner Avatar
Lena Seilner
One of the best marketing agencies I’ve ever worked with. Best solutions for the social media management and great team! It’s a pleasure to work with them!
read more
Luminita H. Avatar
Luminita H.
M-am bucurat de o experiență frumoasa , am avut suportul Veronicăi , toată disponibilitatea și transparența de care se poate da dovada precum și toată înțelegerea.Oameni care găsesc variante în funcție de ceea ce poți face iar în cazul în care nu poți merge deja pe rețeta ce aduce reușită sigura, atunci iti pot recomanda pașii mici cu care sa începi sa ajungi mare, intr-o zi. Foarte mulțumită de interacțiune,succes în tot ce faceți și sper sa ne auzim curând!
read more
webdare13 Avatar
webdare13
Cea mai bună agenție de marketing!!!
read more
Doina Iosif Avatar
Doina Iosif
Felicitari pentru tot ce faceti! Sunteti ingeniosi si dedicati.
read more
BEJ DRAGHICI Avatar
BEJ DRAGHICI
Profesionalism, încredere și disponibilitate în ceea ce privește rezolvarea indicațiilor primite. O echipă foarte bună care stă la dispoziția clienților. Recomand 100%.
read more
Ina Lupu Avatar
Ina Lupu
Am avut o colaborare foarte buna cu cei de la Marketing Deck. Si rezultate pe campaniile initiate de ei.
read more
#marketingdeck

Ai întrebări sau vrei să primești oferta noastră?

Ne poți contacta prin:

Telefon la +40 711 930 842
Whatsapp la +40 711 930 842
E-mail la [email protected]

Sau completează formularul de mai jos și te contactăm noi: