Consultanță de marketing

Dacă ești în căutarea de Consultanță de Marketing, ai ajuns în locul potrivit. Suntem o echipă de specialiști în marketing pregătiți să te ghidăm. 

DACĂ EȘTI ÎN CĂUTARE DE CONSULTANȚĂ DE MARKETING, AI AJUNS ÎN LOCUL POTRIVIT.

Domeniul Marketing-ului este unul extrem de complex și implică atât de multe aspecte diferite precum:

Uneori lista parcă nu se mai termină.

În toată această complexitate este important să ai lângă tine un mentor care să te poată ghida și să îți poată răspunde la întrebările pe care le ai.

Acesta este consultantul tău de Marketing.

Asta va face Marketing Deck.

Consultanță de Marketing.

Vreau să apelez la o echipă de specialiști.

DE CE SĂ APELEZI LA SERVICIUL DE CONSULTANȚĂ MARKETING PENTRU BUSINESS-UL TĂU

Aici regăsești câteva motive pentru care TREBUIE să apelezi la serviciul de Consultanță Marketing pentru business-ul tău:

Consultanță de Marketing.

Vino să vezi cum facem noi lucrurile

CE TIPURI DE CONSULTANȚĂ OFERĂ MARKETING DECK?

➡ 1. Consultanță Facebook Ads

Dacă faci partea de Facebook Ads de unul singur este extrem de dificil să îți dai seama dacă faci ceea ce trebuie sau nu, atunci când nu ai un punct de comparație. Noi te putem ajută să identifici ce poți face mai bine astfel încât să rezultate și mai bune!

➡ 2. Consultanță Google Ads

Campaniile de Google Search au început să dea dureri de cap? Sau poate vrei să adaugi și niște campanii de Shopping ads dar nu știi cum să integrezi Google Merchant Account cu site-ul tău. Nu-i bai… apasă butonul de mai jos și hai să povestim!

➡ 3. Consultanță Conversie Website

Vrei să îmbunătățești rata de conversie din Landing Page sau din website în general? Poate ai un ecommerce și te gândești ce poți să schimbi în website ca să generezi mai multe vânzări. Hai să luăm site-ul tău la “puricat” și să ne punem creierașul la contribuție ca să vedem ce se poate îmbunătății.

➡ 4. Consultanță Strategie Marketing

Nu ești sigur dacă strategia ta de Marketing ( aka Marketing funnel sau călătoria clientului) este cea mai potrivită? Hai să schițăm strategia în Funnelytics (soft-ul pe care îl folosim pentru funnel-uri), să vedem care sunt cifrele actuale și cum se poate genera o strategie cum mai multe rezultate.

➡ 5. Consultanță Branding

De la naming, la logo, de la ambalaje la bannere, de la culori la fonturi. Toate aceste elemente mici dau un impact mare atunci când le aduni. Vrei să fii 100% sigur că faci cele mai bune alegeri? Apelează la un specialist

➡ 6. Consultanță Social Media

Prezență pe Social Media nu mai este ceva pe care să-l faci după urechi. Este necesar ca un strateg să poată să folosească algoritmul Facebook, Instagram, Tik Tok pentru a putea să-ți genereze cele mai bune rezultate.

➡ 7. Consultanță proces de vânzăre

De multe ori problema nu este că nu sunt suficiente lead-uri ci că nu se întâmplă conversia după ce vin acele lead-uri. Pentru acest lucru te putem ajută să indentifici care sunt pașii actuali ai procesului de vânzări, unde se poate face mai bine și reconstruim de la A la Z procesul tău de vânzare, din momentul în care vine lead-ul și până în momentul în care ai factura achitată și contractul semnat.

POATE TE ÎNTREBI:
CUM POATE CINEVA SĂ CUNOASCĂ TOATE ACESTE LUCRURI?

Răspunsul este simplu: Nu poate! Lumea Marketing-ului este prea complexă ca să poți fi un expert în toate. Marketing-ul îl poți asocia cu Medicina.

Există specialist pentru fiecare parte a corpului. La fel este și în Marketing.

De aceea noi avem specialiști pentru fiecare componentă. Majoritatea dintre ei sunt in-house (angajați în cadrul agenției Marketing Deck), iar o parte sunt colaboratori (freelanceri).

Consultanță de Marketing.

Hai și află ce putem face pentru Business-ul tău.

DE CE SĂ ALEGI MARKETING DECK PENTRU SERVICIILE DE CONSULTANȚĂ MARKETING?

Consultanță de Marketing.

Fă URMĂTORUL PAS către serviciile corespunzătoare de marketing

STUDIU DE CAZ:
FIRMĂ DE FOTO-VIDEO

La începutul anului 2022 am primit o solicitare de ofertă pe zona de Facebook Ads & Google Ads de la o firmă de Foto-Video.

După ce am avut discuția inițială cu ownerul, ne-am dat seama că ei deja făceau Facebook Ads și Google Ads, cu rezultate foarte bune chiar. Doar că acele lead-uri nu se converteau în clienți finali.

Ca sa înțelegi de ce spunem asta, din 54 de lead-uri primite în decurs de 2 săptămâni, nici măcar unul nu a cumpărat.

Rezultatul? Din alte 50 de noi lead-uri primite au reușit să transforme în clienți 10.

Desigur, datorită rezultatelor semnificativ îmbunătățite, au ales să colaboreze în continuare cu noi.

Consultanță de Marketing.

Hai să cunoaștem și să aducem business-ul tău la nivelul următor
#marketingdeck

Ai întrebări sau vrei să primești oferta noastră?

Ne poți contacta prin:

Telefon la +40 711 930 842
Whatsapp la +40 711 930 842
E-mail la [email protected]

Sau completează formularul de mai jos și te contactăm noi: