Termeni și conditii

Prin utilizarea acestui site este inteles ca acceptati termenii si conditiile de mai jos. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Drepturi de autor si marci inregistrate

Drepturile de proprietate intelectuala asupra intregului continut al site-ului, incluzind fara limitare toate textele, imaginile, elementele grafice, animatiile, software si alte elemente similare (Continutul), apartin in exclusivitate SPEAKER MARKETING S.R.L.. Folosirea continutului acestui site fara acordul SPEAKER MARKETING S.R.L. este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Orice continut care consta intr-o marca, logo, sau marca industriala reprezinta marca inregistrata a carei utilizare este strict interzisa fara permisiunea in scris a titularului marcii.

Limitatea responsabilitatii

Utilizarea acestui site reprezinta in totalitate optiunea dumneavoastra.

SPEAKER MARKETING S.R.L. sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura (inclusiv daune provocate de virusi care ar putea sa va infecteze computerul, alte elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor) rezultate in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau materiale audio de pe acest site. 

Desi va depune toate eforturile in acest sens, SPEAKER MARKETING S.R.L. nu garanteaza ca functionarea site-ului si a serverelor va fi neintrerupta si lipsita de erori, si ca utilizarea site-ului este lipsita de riscuri.

SPEAKER MARKETING S.R.L. are dreptul exclusiv de a stabili continutul si forma acestui site si de a-l modifica in orice moment, fara indeplinirea vreunei formalitati prealabile, fara a cere vreun acord si fara ca pentru aceasta (modificarea) sa poata fi obligat sa raspunda oricand, catre oricine si in orice conditii.

Conditii utilizare

Ne rezervam dreptul ca in momentul in care folositi produsele, serviciile sau informatiile marketingdeck.ro, acest lucru sa fie echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a „Termeni si conditii” care vi le prezentam. 

Activitatea de utilizare ulterioara a serviciilor, va fi precedata de bifarea casutei „Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile” , este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca ati acceptat si veti respecta fara echivoc si in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta poate face referire. 

Ne rezervam dreptul sa modificam la o anumita perioada de timp si oricand este necesar documentul „Termeni si conditii. Va rugam sa verificati periodic rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor marketingdeck.ro.

Daca utilizati produsele sau serviciile marketingdeck.ro trebuie sa respectati toate politicile, termenii si conditiile care marketingdeck.ro le agreeaza. Nu aveti voie sa utilizati in mod necorespunzator produsele si serviciile noastre. Nu incercati sa influentati nici sa accesati intr-un alt mod decat prin interfata si prin instructiunile oferite serviciile sau produsele oferite de marketingdeck.ro. 

Va rugam sa utilizati website-ul marketingdeck.ro, serviciile si produsele marketingdeck.ro conform legii si inclusiv conform legilor si reglementarilor tarii sub incidenta careia va desfasurati activitatea. 

Se poate intrerupe sau inceta furnizarea produselor sau serviciilor catre dumneavoastra, fara alte conditii, daca nu respectati documentul care reglementeaza termenii si conditiile sau politicile marketingdeck.ro sau daca constatam un comportament nociv pentru marketingdeck.ro

Dreptul la utilizare a serviciilor marketingdeck.ro nu va ofera nici un drept de proprietate fizica sau intelectuala asupra acestora sau asupra continutului accesat. Dreptul de utilizare a continutului fizic sau virtual din cadrul marketingdeck.ro, cu exceptia cazului in care aveti permisiunea marketingdeck.ro, se considera a fi o incalcare a politicii noastre ori a legii. 

Utilizarea de catre dumneavoastra a serviciilor sau produselor marketingdeck.ro inseamna ca sunteti de acord ca sa va trimitem anunturi privind informatii, produse sau servicii, mesaje administrative sau altele. 

Puteti renunta la unele dintre aceste comunicari trimitand un email catre casuta postala de contact a marketingdeck.ro. Unele informatii, produse sau servicii ale noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile de aceea va rugam sa nu le utilizati intr-un mod care va pot distrage atentia si va impiedica sa respectati legislatia rutiera si nu numai.

Website-ul marketingdeck.ro ofera acces utilizatorilor, acces la informatii, servicii si produse cat si instrumente online ce pot include: marketing digital, marketing online, servicii de publicitate, de reprezentare media, consultanta in marketing si afaceri, cursuri si traininguri de marketing precum, alte servicii marketingdeck.ro, precum si continut personalizat. 

Prin documentul „Termeni si conditii” dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii pot include si publicitate. Ea fiind necesara pentru furnizarea si perfectionarea serviciilor si produselor sale catre dumneavoastra. Publicitatea poate include: anunturi, mesaje administrative, oferte de marketing, sfaturi si recomandari pentru a obtine rezultate mai bune in marketing si vanzari.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite in acest fel, iar marketingdeck.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru erori, stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a setarilor personalizate.

Beneficiati de unele din produsele si serviciile marketingdeck.ro in mod corect daca va obligati sa furnizati date corecte si adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra si compania dumneavoastra, asa cum este solicitat in formularele de contact.

Link-uri pe site-urile unei terte parti

Site-ul www.marketingdeck.ro poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat SPEAKER MARKETING S.R.L.. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori acest lucru. SPEAKER MARKETING S.R.L. nu controleaza si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri care se acceseaza prin link-uri. 

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, SPEAKER MARKETING S.R.L. isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri: incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare, nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau sunt licentioase sau calomnioase. SPEAKER MARKETING S.R.L. nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri, aceasta reprezinta in intregime optiunea dumneavoastra.

Utilizarea site-ului www.marketingdeck.ro

In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, dumneavoastra, utilizatorul, va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor, etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului, cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet.

Modificari

SPEAKER MARKETING S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile de fata, fara vreo notificare prealabila. Modificarile vor fi afisate in aceasta pagina si vor avea efect imediat. Utilizarea site-ului dupa efectuarea oricaror modificari inseamna acceptarea implicita a acestora de catre dumneavoastra.

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Datele cu caracter personal

SPEAKER MARKETING S.R.L. colecteaza date cu caracter personal, conform specificatiilor din pagina „Policita de confidetialitate” si prelucreaza date cu caracter personal precum nume, prenume, adresa, localitate, judet, numar de telefon, e-mail, companie in scopul utilizarii in activitati de marketing. Datele colectate de catre SPEAKER MARKETING SRL nu vor fi dezvaluite catre terti. Pe viitor, aceste date (nume, prenume, adresa, localitate, judet, numar de telefon, e-mail, companie) ne permit sa va ţinem la curent cu activitatea noastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea datelor.

Drepturile de autor

MarketingDeck.ro, logo-ul „Marketing Deck”, numele site-ului „MarketingDeck.ro”, sunt denumiri ale SPEAKER MARKETING SRL. Celelalte denumiri, marci comerciale si logo-uri utilizate in acest site sunt proprietatea companiilor respective.

Unele imagini, texte, expresii, logo-uri, video-uri au fost marcate cu dreptul de reutilizare de motoarele de cautare (Google, Bing, Yahaoo, Ask, Aol, DuckDuckGo, Baidu, Yandex) unde drepturile si marca inregistrata apartin autorilor de drept.

Daca sunteti autorul de drept sau ati cumparat drepturile de folosinta cu exclusivitate si nu doriti prezenta lor pe website-ul MarketingDeck.ro va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa si semnata la paul [@] marketingdeck.ro (fara spatii) insotita de documentele care atesta dreptul de proprietate.

Atentie! Aceste solicitari trebuie sa fie trimise numai de catre detinatorul drepturilor de autor sau de un agent autorizat sa actioneze in numele proprietarului.

In cazul in care alegeti sa solicitati eliminarea continutului prin transmiterea unei notificari de stergere, va rugam sa retineti ca initiati un proces legal.

Daca vreo prevedere din documentul “Termeni si conditii” se considera a fi invalida sau necomforma de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu poate sa influenteze sau sa afecteze valabilitatea si veridicitatea celorlalte prevederi ale documentului „Termeni si conditii” sub a carui acord va aflati in continuare. Documentul „Termeni si conditii”, constituie in intregime un acord – contract incheiat intre dumneavoastra si SPEAKER MARKETING SRL cu privire la utilizarea site-ului marketingdeck.ro

Ai nevoie de ajutor pentru lansarea unui produs / serviciu?
Completeză formularul de mai jos și te vom contacta noi in maxim 30 de minute!

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Abonează-te la newsletter completând câmpul de mai joi iar noi te vom ține la curent cu toate informațiile noi. Fără spam, notificări numai despre servicii și actualizări.