CAUTI SA COLABOREZI CU O AGENTIE FACEBOOK ADS?

Ai ajuns în locul potrivit!

Marketing Deck este agenția ce oferă servicii de Facebook și Instagram Ads complete.

agentie marketing facebook ads 995x1024 1
agentie marketing statistici facebook

Știai că în România există peste 11 milioane de utilizatori activi pe Facebook?

Poate nu îți vine să crezi dar mai mult de 1 din 2 români au cont de Facebook… și îl folosesc. Iată ce ne arată în Facebook ca audiență potențială:

statistici facebook ads marketing deck 1024x291 1

Promovare Facebook

Indiferent de creșterea celorlalte canale (Tik Tok, Instagram, LinkedIn, Youtube), Facebook-ul încă rămâne unul dintre principalele canale de promovare în Social Media, atât organic cât și plătit.

Promovare Facebook

Indiferent de creșterea celorlalte canale (Tik Tok, Instagram, LinkedIn, Youtube), Facebook-ul încă rămâne unul dintre principalele canale de promovare în Social Media, atât organic cât și plătit.

De ce sa initiezi o campanie Facebook Ads pentru business-ul tau?

Facebook Ads înseamnă muuult mai mult decât Boost Post!

Poate acum te gândești: Dar am încercat Facebook Ads și nu a mers! Multe persoane, pentru că au făcut de câteva ori boost post și nu a mers, au senzația că Facebook Ads nu merge. Nu te lăsa păcălit. Facebook Ads este mult mai complex decât atât.

Dacă ai încercat cu un specialist în Facebook Ads și nu a mers, apelează la sesiunea de consultanță de 30 de minute oferită de Marketing Deck - Agenție Facebook Ads. În peste 90% dintre cazuri descoperim că lucrurile au fost făcute nepotrivit.

Social Media Marketing

Vreau mai mulți clienți din Facebook și Instagram
Studiu de caz

Agentie specializata in campanii de promovare Facebook Ads

În primul rând vreau să știi că primele reclame pe Facebook Ads lansate de noi sunt din 2014 (ai mai jos un print screen din Ads Manager).

Pe vremea aceea, eu (Paul Ardeleanu, fondator Marketing Deck) făceam seminarii de Public Speaking, iar Facebook Ads era principala modalitate prin care atrăgeam viitorii participanți.  Strângeam 100 – 200 de persoane care să participe la un seminar live cu mine, deși aveam doar 23 de ani.

agentie marketing facebook seminar paul

Din acele momente și până acum...

…am avut reclame active pentru noi sau pentru clienții noștri (cu perioade foarte scurte de întreruperi) iar acum gestionăm bugete mai mari ca niciodată.

Desigur că Facebook Ads s-a schimbat enorm de când am început noi și până astăzi însă ne-am adaptat la toate aceste schimbări.

Experiența cu Facebook & Instagram Ads
De ce să alegi Marketing Deck pentru promovarea afacerii tale

Experiența pe Facebook Ads

Avem experiență de 8 ani în campaniile de Facebook Ads. Timp de 3 ani am făcut reclame pentru noi, iar din 2017 am început să facem și pentru clienții noștri.

Experiența pe multiple verticale

Deținem experiență pe multiple verticale, precum ecommerce, lead generation și afaceri locale.

Experiență pe multiple industrii

Ne descurcăm cel mai bine pe domeniile următoare: Educație pentru copii, HoReCa, Ecommerce, Servicii B2B. Asta nu înseamnă că suntem limitați doar la acestea, doar că pe acestea le stăpânim cel mai bine.

Echipă

Avem o echipă dedicată, internă, care se ocupă de set-up-ul și optimizarea campaniilor, ZILNIC.

bugetului

Am rulat de-a lungul timpului peste 1 mil. de Euro în reclame pe Facebook Ads iar în ultimele 6 luni peste 350.000 de Euro… iar această sumă crește de la lună la lună.

Ce presupune serviciul de Facebook Ads​

Crearea conturilor de Facebook Ads implică o perioadă de Set-up a contului. În primele zile, ne concentrăm pe configurarea contului de reclamă. Acest lucru presupune următorii pași:
agentie marketing servicii facebook ads

Fee-ul pe care noi îl percepem este unul lunar și nu include bugetul de reclame plătit direct către Facebook. Este cel mai sănătos ca cele 2 să fie separate.

Crearea Strategiei de Reclame
Mai întâi este nevoie să stabilim împreună care este cea mai potrivită strategie prin care persoana care nu a auzit de business-ul tău până acum, să cumpere de la tine.
Accesul pe Cont
Ne luăm accesul pe pagina de Facebook și pe contul de reclame. Nu îți face griji în cazul în care nu ai unul… vom crea unul pentru tine
Instalarea Pixel-ului
Unul dintre secretele promovării eficiente pe Facebook este instalarea și configurarea tehnică a pixel-ului în site.
Crearea Vizualurilor și Textelor
Vizualul și textul reclamei este ce vede utilizator-ul. Acestea contează cel mai mult pentru numărul de click-uri obținute din reclame.
Start Campanie
Setăm campania cu audiențele corecte, tracking-ul corect și creativele potrivite. De aici magia începe
Optimizarea Campaniei
Monitorizarea și Optimizarea campaniei este un proces pe care noi îl facem ZILNIC. Este vital să ne asigurăm în fiecare zi că fiecare leuț este cheltuit cu cel mai bun randament cu putință.
Lansarea noului website
2022
Am căutat să îmbunătățim livrabilele noastre pentru clienții existenți și să ne rafinăm procesul de vânzare. O altă realizare din acest an a fost lansarea noului site marketingdeck.com. Și anul acesta, eforturile noastre sunt recunoscute, clasându-ne pe locul 1 pe Clutch (la nivel național), pe mai multe categorii.
Lansarea noului website

Marketing Deck - Agentie Facebook Ads

Hai să obținem rezultate împreună
Studii de caz Facebook Ads

Școala de Limbi Străine

În 2018, la final de an, am fost contactați de către fondatoarea unei școli de limbi străine pentru a putea crește numărul de elevi. Se mutase recent într-o nouă locație și avea nevoie să crească rapid de la 150 de copii la peste 250 de copii. Până atunci majoritatea clienților îi avea din recomandări.

Am început să lucrăm atât pe Facebook Ads cât și pe alte canale iar rezultatele s-au văzut foarte rapid. Obiectivul inițial a fost îndeplinit în 3 luni iar în 2021, în luna Octombrie, a depășit numărul de 1.000 de elevi (persoane care plătesc cursurile lunar).

Rezultatele finale ale campaniilor, pe parcursul a 2 ani de colaborare:

Branduri care au încredere în noi

Aici găsești doar o parte din portofoliul nostru de clienți, brand-uri cu care colaborăm de o perioadă lungă de timp.
Portofoliu de clienti
Spartan
Bebe Tei
Mind Architect
Best Nuts
Logiscool
FasTracKids
Franchwise2
Treevi Pizza Al Taglio 1
Nusco City
Keller Williams
EuPlatesc.ro

Testimonialele clienților

Ne iubim clienții și ei ne iubesc pe noi.

Iată ce spun despre colaborarea cu noi:
Veronica Negru Avatar
Veronica Negru
Spotawheel
Colaborez cu Marketing Deck din septembrie 2023 si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute. Profesionalismul lor si-a spus cuvantul inca de la inceputul colaborarii. Imi place foarte mult modul cum este totul organizat, de la propunerea scripturilor pana la postarea continutului in social.
read more
Daniel Alexandrescu Avatar
Daniel Alexandrescu
RestartiX
Eram in cautare de solutii pentru pentru campaniile de social media pe care le derulam si care nu mai performau deloc. Pintr-o conjuctura fericita am aflat de Marketing Deck si mi-a placut imediat profesionalismul cu care au abordat conturilor noastre de social media. Au reusit prin campaniile pe care le-au setat sa reduca cu 50% costurile si sa ajungem la un ROAS de 15x , ba chiar 19x pe anumite produse. Recomand cu mare incredere MarketingDeck, si in special pe Paul Ardeleanu pentru profesionalismul lor. Daniel Alexandrescu, CEO - RestartiX Center
read more
Sorin Chivoiu Avatar
Sorin Chivoiu
Bijuteria Reina
Am colaborat cu echipa Marketing Deck, iar ceea ce îi caracterizează este profesionalismul. Sunt implicați, cu abilitați excelente de comunicare iar ideile prezentate au avut un rezultat mai bun decât mă așteptam! Recomandăm cu drag!
read more
Doina Iosif Avatar
Doina Iosif
Felicitari pentru tot ce faceti! Sunteti ingeniosi si dedicati.
read more
Luminita H. Avatar
Luminita H.
M-am bucurat de o experiență frumoasa , am avut suportul Veronicăi , toată disponibilitatea și transparența de care se poate da dovada precum și toată înțelegerea.Oameni care găsesc variante în funcție de ceea ce poți face iar în cazul în care nu poți merge deja pe rețeta ce aduce reușită sigura, atunci iti pot recomanda pașii mici cu care sa începi sa ajungi mare, intr-o zi. Foarte mulțumită de interacțiune,succes în tot ce faceți și sper sa ne auzim curând!
read more
webdare13 Avatar
webdare13
Cea mai bună agenție de marketing!!!
read more
Lena Seilner Avatar
Lena Seilner
One of the best marketing agencies I’ve ever worked with. Best solutions for the social media management and great team! It’s a pleasure to work with them!
read more
Leyla MALS Avatar
Leyla MALS
Sunt foarte mulțumit de munca depusă de Marketing Deck. Chiar știu ce fac și sunt foarte atenți!
read more
Lena Seilner Avatar
Lena Seilner
Una dintre cele mai bune agenții de marketing cu care am lucrat vreodată. Cele mai bune soluții pentru managementul rețelelor sociale și o echipă grozavă! Este o plăcere să lucrez cu ei!
read more
Rares Nitulescu Avatar
Rares Nitulescu
O experiență mai mult decât plăcută în cadrul stagiului de practică. Un mediu de lucru plăcut, în care nevoile tale sunt înțelese, toată lumea este înțelegătoare și dornică să te ajute să crești, nu ești grăbit sau presat însă trebuie să prezinți seriozitate și să ai un management bun al timpul. Nu am identificat aspecte negative în timpul colaborări cu ei.
read more
Ionut Andronache Avatar
Ionut Andronache
O echipa excelenta! Am avut rezultate exceptionale impreuna!
read more
kids power Avatar
kids power
O echipa minunata! Oameni profi, gata mereu să ajute și să ofere cele mai bune soluții pentru buna desfășurare a lucrurilor! Recomand cu mare drag!
read more
Romica Caralicea Avatar
Romica Caralicea
Echipa uimitoare, comunicativă și suportivă. Recomand cu căldură serviciile lor de marketing digital, în special pentru domeniul educației.
read more
BEJ DRAGHICI Avatar
BEJ DRAGHICI
Profesionalism, încredere și disponibilitate în ceea ce privește rezolvarea indicațiilor primite. O echipă foarte bună care stă la dispoziția clienților. Recomand 100%.
read more
Valentin Mailat Avatar
Valentin Mailat
O agenție condusa de un om experimentat, sincer și extrem de practic. Am recomandat deja agenția soției mele.
read more

Premii și distincții

Strategiile noastre de marketing sunt deseori recunoscute la nivel național, dar și la nivel internațional
1
Clutch - Global
Social Media Company Award - 2024
2
The Manifest - România
Most Reviews Digital Company - 2024
3
Clutch - Global
Leader Award Spring - 2024
top_clutch.co_full_service_digital_company_romania_2024
Clutch - România
Full Service Digital Company - 2024
top_clutch.co_social_media_marketing_company_romania_2024
Clutch - România
Top Social Media Marketing - 2024
Top-Social-Media-Marketing-Agency-2
DesignRush
Top Social Media Marketing - 2023
top_clutch.co_social_media_marketing_company_romania_2023
Clutch - România
Top Social Media Marketing - 2023
top_clutch.co_advertising_company_education_2023
Clutch - Global
Top Advertising Company - 2023
top_clutch.co_ppc_company_bucharest_2023
Clutch - București
Top PPC Company - 2023
TOP-Advertising-Marketing-2022
Clutch - România
TOP Advertising & Marketing - 2022
TOP-Digital-Marketing-2022
True Firms
TOP Digital Marketing - 2022
TOP-B2B-Companies-2021
Clutch - Global
TOP B2B Companies - 2021
Most-Reviews-Design-Agencies-2021
The Manifest
Most Reviews Design Agencies - 2021
TOP-Digital-Marketing-2021
Good Firms
TOP Digital Marketing - 2021
Sortlist-Top-Agency-1
Sortlist
Top Rated Agency - 2021
#marketingdeck

Ai întrebări sau vrei să primești oferta noastră?

Ne poți contacta prin:

Telefon la +40 711 930 842
Whatsapp la +40 711 930 842
E-mail la [email protected]

Sau completează formularul de mai jos și te contactăm noi: