Vino la Stagiul de Practică în Marketing:

"Meta AdVenture"

Un stagiu de practică de unde chiar vei învăța despre bazele advertising-ului pe social media: Meta Ads (Facebook & Instagram), din exemple concrete și în care poți da startul carierei tale în lumea marketingului online.

Înscrierile pentru Stagiul de Practică 2024 în Marketing: "Meta AdVenture" s-au închis!

COMING SOON! Stai pe aproape. 

Bun. Și cine suntem noi?

Dacă nu ai auzit încă despre Marketing Deck, suntem o agenție de marketing digital înființată din pasiunea pentru social media. Ne place să credem că suntem mici supereroi ce ajută clienții și afacerile să se regăsească mai ușor.

Avem o echipă de 12 persoane, foarte puși pe treabă. 9 dintre cele 12 persoane sunt foști sau actuali studenți ai facultății de Marketing de la ASE. Pentru fiecare dintre noi, experiența acumulată a reprezentat o rampă de lansare în carieră.

Suntem conduși de 5 principii simple: Eficiență, Calitate, Flexibilitate, Comunicare, Fun.

Ce vei învăța?

Pe durata stagiului de practică, vei participa la diferite sesiuni de learning. Lucrurile învățate le vei aplica pe clienți reali.
"Careu"
11.03.2024
Ne întâlnim la sediul nostru din Calea Victoriei, ne cunoaștem și îți vom prezenta programul stagiului de practică. Vei lucra pe un client de-al nostru împreună cu unul dintre mentorii din cadrul programului de practică "Meta AdVenture" și vei face un research despre client și ce ar trebui făcut mai bine + o strategie de campanie Meta Ads pentru a implementa ideile tale.
"Careu"
Business Manager | Meta
14.03.2024
În această sesiune vei acumula informații noi despre platforma Meta și tot ce se regăsește în "backstage". Vei vedea ce setări se fac înainte de a lansa o campanie de promovare pe social media și ce înseamnă fiecare asset.
Business Manager | Meta
Audiențe & Funneling
18.03.2024
Vei descoperi și înțelege una dintre cele mai importante componente într-o campanie de Meta Ads: audiențele setat în campanie și construirea unui funnel de calificare a audienței.
Audiențe & Funneling
Research & Cunoașterea clientului
21.03.2024
Alături de echipa Marketing Deck, vei participa la o sesiune de filmare pentru contul de TikTok al agenției.
Research & Cunoașterea clientului
Structuri de campanii Meta Ads
25.03.2024
În această sesiune vei învăța despre tipurile de campanii și cum pot fi aplicate în strategia de funneling. Intrăm direct "în pâine" și vei vedea cum se setează fiecare tip de campanie și ce înseamnă fiecare setare din acestea.
Structuri de campanii Meta Ads
Implementare strategie de campanie / optimizare
28.03.2024
Vei stabili o ședință 1 la 1 cu mentorul care se ocupă de proiectul pentru care lucrezi în acest stagiu și veți implementa împreună strategia de campanie pe care ai construit-o.
Implementare strategie de campanie / optimizare
Analiză campanie și optimizări
01.04.2024
Cum nu ne putem baza doar pe faptul că un vizual arată bine sau nu, ne vom ajuta de analiticele din campanie pentru a face optimizările necesare, astfel să aducem rezultate la costurile cât mai mici. Vei învăța ce trebuie să analizezi, în funcție de campanie, pentru a lua o decizie în ceea ce privește optimizarea ei. Quick Disclosure: vom folosi strategia 4 pași 😂
Analiză campanie și optimizări
Finalul Stagiului de Practică
04.04.2024
Punem totul cap la cap și vedem ce am învățat pe toată perioada stagiului de practică. Vei primi feedback pentru ceea ce ai construit & rezolvăm cu semnarea documentelor de practică.
Finalul Stagiului de Practică

Pentru studenții de la ciclul de licență:

Sesiunile vor avea loc 2 zile pe săptămână în intervalul 09:00 – 18:00, timp de o lună. Putem fi flexibili cu orarul atâta timp cât se acumulează 84 h de practică.

Pentru studenții de la ciclul de masterat:

Sesiunile vor avea loc 2 zile pe săptămână în intervalul 09:00 – 18:00, timp de două luni. Putem fi flexibili cu orarul atâta timp cât se acumulează 280 h de practică.

Atenție! Vei lucra pe clienți reali!

De aceea, seriozitatea ta este absolut necesară și este important să știi că dacă ne place munca ta, ea va fi folosită și livrată către clienți.

Untitled design 33

De la student la antreprenor de succes

Eu sunt Paul Ardeleanu, fondator al agenției Marketing Deck și absolvent al Facultății de Marketing a Academiei de Studii Economice din București, în anul 2013.

Pe parcursul timpului, am trecut de la angajat (în cadrul unei importante firme de training din România, Soares Consulting) la antreprenor al unei companii de training și în acest moment conduc Agenția de Marketing, Marketing Deck.

Anul 2022 ne-a adus pe locul 1 pe Clutch în România, pe majoritatea categoriilor din Marketing: Social Media, Advertising, PPC, Digital Marketing… și aici ne dorim să rămânem.

Obiectivul nostru pe 2023 este de a ne îmbunătăți constant abilitățile și 
să ajutăm business-urile clienților noștri printr-un marketing făcut cu 🧠 și ❤️.

Costea Catalin 768x1024 1

De la stagiar la CEO

Eu sunt Cătălin Costea, CEO Marketing Deck și absolvent al Facultății de Marketing a Academiei de Studii Economice din București, promoția 2020.

Am fost angajat în cadrul Marketing Deck timp de 5 ani, încă de când am participat la stagiul de practică. Iar acum sunt partener în acest business, împreună cu Paul Ardeleanu. 
Căutam un loc de practică de unde puteam învăța despre marketing-ul actual și aplicarea lui. Surpriza cea mare a fost că îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam deoarece practica nu este același lucru cu teoria… deși este „la mintea cocoșului”, tot nu îmi venea să cred.

Sunt o persoană nonconformistă, „vânez” atât dezvoltarea profesională cât și pe cea personală… dar nu nonsensuri – doar ceea ce mă ajută pe mine (follow your gut ✌️), iubesc arta abstractă 🥰 și oricând ai nevoie de o mână de ajutor… eu am două disponibile. 🙌

Mentori
Hristina Burduhos MKD
Hristina Burduhos
Sebastian Ciobanasu MKD
Sebastian Ciobanașu
Alina Dobra MKD 1
Alina Dobra
Luiza 1
Luiza Lăduncă
Raluca Timpau MKD
Raluca Țîmpău
agentie marketing webdesign 3 1024x597 1 1

Cum este nevoie să fii tu, cel care îți dorești să faci stagiul de practică la noi:

De ce ai nevoie?

Laptop

de pe care să lucrezi

Disponibilitate

de a lucra și învăța

Seriozitate

asupra colaborării și a taskurilor

Care va fi procesul de selecție?

Completare formular

Prima etapă pe care trebuie să o îndeplinești este să încarci în formularul de mai jos un scurt mesaj de ce dorești să te înscrii la stagiul de practică și un CV. Te poți înscrie până pe data de 25 februarie (inclusiv). CV-urile încărcate după această dată nu le vom mai lua în considerare.

Testare practică

În perioada 26 februarie - 01 martie te vom ruga să rezolvi o temă de admitere. În ce va consta tema? Va trebui să faci o analiză de marketing asupra unei campanii care te inspiră, pentru a vedea dacă ai o mică bază de marketing și dacă te potrivești în echipa noastră.

Vezi cerințele temei aici!

Primirea răspunsului

În perioada 04 - 08 martie vom trimite mail-uri dacă ai fost acceptat sau respins. Fiecare participant va primi un răspuns de la noi. În total vom accepta maxim 10 participanți la stagiul de practică. Dacă ești acceptat, te așteptăm Luni: 11 martie să ne cunoaștem cu toții la prima sesiune de practică. Mai multe detalii vei primi în email-ul de acceptare.

Temă de Admitere

Analizează o campanie de marketing a unui brand care te inspiră. În lucrarea ta va trebui să atingi și să dezvolți câteva subiecte de interes:

  • Tema promovată (ex: Prietenie, Visuri mărețe, Iubirea…)
  • Care este audiența țintă (vârstă, gender, ce interese are, comportament…)
  • Cum comunică brand-ul în această campanie? (comunicare prietenoasă, impersonală, emoțională, analitică…)
  • Care este obiectivul brand-ului prin această campanie? *explică fiecare obiectiv
  • Pe ce platforme se face comunicarea? Explică și de ce au fost alese aceste platforme.

În același timp, te rog să respecți câteva cerințe:

  • Adaugă materiale foto din campanie (evenimente offline, postări de pe social media, materiale promo…)
  • Discută și analizează fiecare subiect de mai sus
  • Poți adăuga și alte subiecte pe care nu le-am menționat în cerință, surprinde-ne 🙂
  • Poți folosi citări din exprimarea brand-ului în campanie, dar te rog să explici fiecare element din comunicare (ex: „Doar tu poți schimba…”: folosind adresarea la persoana a II-a au creat sentimentul de apropiere / familiaritate… dar în același timp concentrându-se pe unicitate, dând sentimentul de importanță și implicare „… doar tu…”)
  • Materialul trebuie trimis în format PDF, vezi detalii în email-ul de confirmare a înscrierii

Iată ce spun despre colaborarea cu noi:

Înscrierile pentru Stagiul de Practică 2024 în Marketing: "Meta AdVenture" s-au închis!

COMING SOON! Stai pe aproape.