Vino la Stagiul de Practică în Marketing:

The "Reel" You

Începe-ți povestea în lumea marketingului digital

Un stagiu de practică de unde vei învăța bazele editării video pentru Social Media din exemple concrete și în care poți da startul carierei tale în lumea marketingului.

Înscrierile au loc în perioada 6-15 noiembrie 2023.
00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde
Înscrierile pentru Deck Academy s-au încheiat.

Bun. Și cine suntem noi?

Dacă nu ai auzit încă despre Marketing Deck, suntem o agenție de marketing digital înființată din pasiunea pentru social media. Ne place să credem că suntem mici supereroi ce ajută clienții și afacerile să se regăsească mai ușor.

Avem o echipă de 12 persoane, foarte puși pe treabă. 9 dintre cele 12 persoane sunt foști sau actuali studenți ai facultății de Marketing de la ASE. Pentru fiecare dintre noi, experiența acumulată a reprezentat o rampă de lansare în carieră.

Suntem conduși de 5 principii simple: Eficiență, Calitate, Flexibilitate, Comunicare, Fun.

Ce vei învăța?

Pe durata stagiului de practică, vei participa la diferite sesiuni de learning. Lucrurile învățate le vei aplica pe clienți reali.
Brief + Research + Strategie
20.11.2023
Ne întâlnim la sediul nostru din Calea Victoriei, ne cunoaștem și îți voi prezenta programul stagiului de practică. Vei lucra pe un client de-al nostru și vei face un research despre ce ar trebui făcut mai bine din perspectiva video pentru Social Media + o strategie pentru a implementa ideile tale.
Brief + Research + Strategie
Video vertical pe Social Media
23.11.2023
Vei învăța ce înseamnă producția, editarea și postarea de video vertical pentru canalele mari, respectiv TikTok, Youtube Shorts, Facebook Reels, Instagram Reels. Totodată, vei explora diferite tipuri de postări pe care le poți face.
Video vertical pe Social Media
Script pentru video
27.11.2023
Vei învăța cum să structurezi un clip și cum să creezi hook-uri atractive.
Script pentru video
Producție Video
04.12.2023
Alături de echipa Marketing Deck, vei participa la o sesiune de filmare pentru contul de TikTok al agenției.
Producție Video
Editare Video
07.12.2023
Vei invăța toate elementele ce trebuie incluse (cut-uri, audio, tranziții, inserare elemente grafice, captions, animații) în video-ul final. Toate acestea le vei face în CapCut.
Editare Video
Analitice în Social Media
11.12.2023
Vei pune în practică ce ai învățat și ne vei prezenta video-urile editate de tine. Cele mai bune videoclipuri, vor fi postate pe contul agenției.
Analitice în Social Media
Analiză și Feedback
11.12.2023
Vom analiza împreună cât de bine au mers video-urile create de tine după ce au fost postate. Toți participanții vor primi feedback personalizat.
Analiză și Feedback

Pentru studenții de la ciclul de licență:

Sesiunile vor avea loc 2 zile pe săptămână în intervalul 09:00 – 18:00, timp de o lună. Putem fi flexibili cu orarul atâta timp cât se acumulează 84 h de practică.

Pentru studenții de la ciclul de masterat:

Sesiunile vor avea loc 2 zile pe săptămână în intervalul 09:00 – 18:00, timp de două luni. Putem fi flexibili cu orarul atâta timp cât se acumulează 280 h de practică.

Atenție! Vei lucra pe clienți reali!

De aceea, seriozitatea ta este absolut necesară și este important să știi că dacă ne place munca ta, ea va fi folosită și livrată către clienți.

Untitled design 33

De la student la antreprenor de succes

Eu sunt Paul Ardeleanu, fondator al agenției Marketing Deck și absolvent al Facultății de Marketing a Academiei de Studii Economice din București, în anul 2013.

Pe parcursul timpului, am trecut de la angajat (în cadrul unei importante firme de training din România, Soares Consulting) la antreprenor al unei companii de training și în acest moment conduc Agenția de Marketing, Marketing Deck.

Anul 2022 ne-a adus pe locul 1 pe Clutch în România, pe majoritatea categoriilor din Marketing: Social Media, Advertising, PPC, Digital Marketing… și aici ne dorim să rămânem.

Obiectivul nostru pe 2023 este de a ne îmbunătăți constant abilitățile și 
să ajutăm business-urile clienților noștri printr-un marketing făcut cu 🧠 și ❤️.

WhatsApp Image 2023 11 03 at 3.24.04 PM e1699024936812 771x1024 1

De la stagiar la trainer în digital marketing

Bună tuturor! Sunt Diana Tălpău, digital marketer în vârstă de 21 de ani și lead trainer pentru stagiul de practică. Îmi place să împărtășesc cunoștințele mele și să ajut oamenii să facă din pasiunea lor pentru social media o carieră.

Am dobândit experiență în acest domeniu în timpul stagiului de practică, dar și pe cont propriu prin intermediul brandului personal pe care l-am construit pe TikTok, unde am reușit să adun o comunitate de peste 37.000 de followeri și să generez cumulat peste 5 milioane de views în reach organic.

De asemenea, în cadrul Marketing Deck am reușit să înțeleg nevoile clienților și să găsesc soluții inovatoare pentru promovarea educației în rândul studenților.

Sunt o persoană prietenoasă și mereu gata să ajut. Îmi place să fiu un mentor și un coleg de încredere pentru ceilalți și să le ofer sprijinul de care au nevoie pentru a-și urma întotdeauna pasiunea. Aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem!

agentie marketing webdesign 3 1024x597 1 1

Cum este nevoie să fii tu, cel care îți dorești să faci stagiul de practică la noi:

De ce ai nevoie?

Laptop

de pe care să lucrezi

Telefon

pentru a putea înregistra videoclipurile

Disponibilitate

de a lucra și învăța

Seriozitate

asupra colaborării și a taskurilor

Care va fi procesul de selecție?

Completare formular

Prima etapă pe care trebuie să o îndeplinești este să încarci în formularul de mai jos un scurt mesaj de ce dorești să te înscrii la stagiul de practică și un CV. Te poți înscrie până pe data de 15 noiembrie (inclusiv). CV-urile încărcate după această dată nu le vom mai lua în considerare.

Testare practică

Până pe 16 noiembrie te vom ruga să realizezi un scurt video. Vei primi pe email toate detalile după ce aplici și vei timp din momentul în care aplici până pe 16 noi. să realizezi video-ul și să ni-l trimiți.

Primirea răspunsului

Până pe 17 noiembrie îți vom trimite răspunsul dacă ai fost acceptat sau respins. Fiecare participant va primi un răspuns de la noi. În total vom accepta maxim 10 participanți la acest stagiu de practică.

Iată ce spun despre colaborarea cu noi:

Înscrierile pentru Stagiul de Practică 2023 în Marketing: "The Reel You" s-au încheiat.

COMING SOON! Dacă sunteți interesați să aplicați pentru stagiul de practică viitor, vă încurajăm să urmăriți paginile noastre de social media.