Marketing deck

Agenție TikTok pentru brand-ul tău

Prezența pe cele mai importante canale de Video Vertical (TikTok, Facebook Reels, Instagram Reels, Youtube Shorts) nu mai este un moft, ci este o obligativitate a fiecărui brand.

Social Media Management pentru Tiktok + celelalte platforme de video vertical

Gestionarea conturilor poate fi mai ușoară atunci când se ocupă o echipă specializată.

TikTok Advertising

Reclamele prin TikTok permit rezultate foarte rapide și cresc gradul de cunoaștere a brandului. CPM-ul (Costul per mia de afisări) este de aproximativ 5 ori mai mic decât în celelalte platforme

6 1024x1024 1
De ce să alegi...

Să-ți promovezi afacerea pe TikTok

Pentru că poți ajunge la o audiență de peste 9 milioane de români (conform ultimului studiu DataReportal din Feb. 2024). Iar cu o strategie deșteaptă de conținut vei atrage pe lângă like-uri și share-uri, și vânzări.

Pentru că TikTok este platforma de social media nativă pentru video vertical a avut cea mai rapidă ascensiune la nivel global din toate timpurile.

Pentru că algoritmul videoclipurilor verticale funcționează într-un mod diferit. Este bazat pe explore, deci, cu o strategie bine pusă la punct, contul tău poate avea o creștere mare într-un timp relativ scurt, chiar dacă nu ai o comunitate în acest moment

Pentru că îți oferim o strategie bazată pe o metodă ce a generat peste 10 milioane de vizualizări organice pentru clienții noștri. Beneficiezi de procesul nostru de la A la Z, practic de ocupăm de strategie, scripturi, producție, editare video, precum și de postarea videoclipurilor pe toate canalele de Video Vertical.

Agenție Tiktok

Fă următorul pas către o prezență online de excepție

(TikTok, Facebook Reels, Instagram Reels, Youtube Shorts)

Apeleaza la Marketing Deck pentru canalul tău de TikTok

În primul rând, vreau să știi că povestea noastră cu Social Media a început încă din 2013, când eu (Paul Ardeleanu – fondator Marketing Deck) făceam seminarii de Public Speaking. 

Pe atunci foloseam postările organice, share-uri în grupuri și Facebook Ads pentru a atrage câteva sute de oameni la seminariile mele gratuite. 

Apoi a apărut Marketing Deck

Marketing Deck s-a născut mai târziu, în 2017, la solicitarea unuia dintre clienții de training pentru a oferi servicii de Facebook Ads și Social Media. Agenția Marketing Deck a pornit fix cu aceste două servicii: Social Media Management și Facebook Ads. 

Din acele momente și până acum, am creat câteva mii de postări și am gestionat zeci de pagini de Facebook, de Instagram, de LinkedIn și mai nou de TikTok și Youtube.

De ce sa alegi Marketing Deck pentru servicii de Social Mediat pentru Video Vertical?
 1. Pentru că avem experiență de 8 ani pe Social Media (3 ani am făcut acest lucru pentru brand-ul personal, iar din 2017 și pentru clienții noștri).
 2. Pentru că nu doar facem postări, ci suntem strategi și creatori de conținut.
 3. Pentru că gestionam conturile de la A la Z (strategie, scripting, filmare, editare, răspunsuri la comentarii și mesaje, social listening, interacțiuni cu alte brand-uri, paid ads, …)
 4. Noi construim videoclipurile și text-ul.
 5. Avem o abordare completă în care publicăm conținutul pe toate canalele de Social Media pentru Video Vertical, respectiv TikTok, Facebook reels, Instagram reels și YouTube Shorts.
Cele 2 opțiuni pentru a lucra noi

Agentie Social Media Marketing

Vreau o echipă de profesioniști

Suntem o echipă tânără și ambițioasă, dispuși să acceptăm provocările. Atuul nostru este că transformăm provocările în oportunități, apoi în rezultate. Ne place ceea ce facem și de aceea susținem prezența în online a cât mai multor companii.

Vreau să mă înveți să fac singur

Dacă îți dorești să înveți pe cont propriu toată metodologia noastră și apoi să poți implementa singur sau cu ajutorul unui freelancer, te invit să explorezi cursul nostru de Social Media Marketing: Algoritm

Ce vei obține colaborând cu noi, Marketing Deck?

Agenție Tiktok

Hai să creștem conturile tale pe platformele de Video Vertical

(TikTok, Facebook Reels, Instagram Reels, Youtube Shorts)

Pachetele promovare social media pentru video vertical

Alege pachetul potrivit brandului tău

Oferim pachete de servicii diferite, cu scopul de a oferi serviciile de care compania ta are nevoie. De la Pachetul Starter, care porneste de la 12 videoclipuri pe luna, poți ajunge la un Pachet Complet, sau chiar un pachet personalizat în care integrăm serviciile de care ai nevoie.

agentie marketing pachet social media 1024x1024 1

Pachetele de Social Media Marketing

Oferim pachete de social media diferite care să fie în armonie perfectă cu business-ul și obiectivele tale. Nu ești hotărât ? Contactează-ne și programează-te la o ședință de Consultanță Gratuită de 30 de minute. 

Starter

 • 12 videoclipuri / lună
 • Crearea strategiei de conținut
 • Set-up-ul paginii
 • 1 zi de filmare (3-5 ore)
 • Crearea videoclipurilor de la A la Z (scripting, producție, editare, publicare și analizare rezultate)
 • Raportare real time
 • Community management (max. 100 comentarii/ lună)
 • Crearea strategiei de Marketing (tip Funnel)

Avansat

 • 16 videoclipuri / lună
 • Crearea strategiei de conținut
 • Set-up-ul paginii
 • 1 zi de filmare (5-8 ore)
 • Crearea videoclipurilor de la A la Z (scripting, productie, editare, publicare si analizare rezultate
 • Raportare real time
 • Community management (max. 100 comentarii/ lună)
 • Crearea strategiei de Marketing (tip Funnel)

Complet

 • 20 videoclipuri / lună
 • Crearea strategiei de conținut
 • Set-up-ul paginii
 • 2 zile de filmare (3-8 ore/ sesiune)
 • Crearea videoclipurilor de la A la Z (scripting, productie, editare, publicare si analizare rezultate
 • Raportare real time
 • Community management (max. 100 comentarii/ lună)
 • Crearea strategiei de Marketing (tip Funnel)
Pachetele promovare social media pentru video vertical

Spotawheel

În luna Septembrie 2023, am început colaborarea pe Video Vertical cu Spotawheel.

Rezultatelele au început să apară încă de la finalul primei luni de colaborare, respectiv peste 400.000 vizualizări generate organic. 

Iar pe parcursul a 5 luni de colaborare pe social media (TikTok, Instagram reels, Facebook reels), am ajuns împreună la:

07963978 bf18 49f0 8d73 0e323ae91dc4 1024x900 1

Uite cum facem noi lucrurile

Branduri care au încredere în noi

Aici găsești doar o parte din portofoliul nostru de clienți, brand-uri cu care colaborăm de o perioadă lungă de timp.
Portofoliu de clienti
Spartan
Bebe Tei
Mind Architect
Best Nuts
Logiscool
FasTracKids
Franchwise2
Treevi Pizza Al Taglio 1
Nusco City
Keller Williams
EuPlatesc.ro

Testimonialele clienților

Ne iubim clienții și ei ne iubesc pe noi.

Iată ce spun despre colaborarea cu noi:
Veronica Negru Avatar
Veronica Negru
Spotawheel
Colaborez cu Marketing Deck din septembrie 2023 si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute. Profesionalismul lor si-a spus cuvantul inca de la inceputul colaborarii. Imi place foarte mult modul cum este totul organizat, de la propunerea scripturilor pana la postarea continutului in social.
read more
Daniel Alexandrescu Avatar
Daniel Alexandrescu
RestartiX
Eram in cautare de solutii pentru pentru campaniile de social media pe care le derulam si care nu mai performau deloc. Pintr-o conjuctura fericita am aflat de Marketing Deck si mi-a placut imediat profesionalismul cu care au abordat conturilor noastre de social media. Au reusit prin campaniile pe care le-au setat sa reduca cu 50% costurile si sa ajungem la un ROAS de 15x , ba chiar 19x pe anumite produse. Recomand cu mare incredere MarketingDeck, si in special pe Paul Ardeleanu pentru profesionalismul lor. Daniel Alexandrescu, CEO - RestartiX Center
read more
Sorin Chivoiu Avatar
Sorin Chivoiu
Bijuteria Reina
Am colaborat cu echipa Marketing Deck, iar ceea ce îi caracterizează este profesionalismul. Sunt implicați, cu abilitați excelente de comunicare iar ideile prezentate au avut un rezultat mai bun decât mă așteptam! Recomandăm cu drag!
read more
BEJ DRAGHICI Avatar
BEJ DRAGHICI
Profesionalism, încredere și disponibilitate în ceea ce privește rezolvarea indicațiilor primite. O echipă foarte bună care stă la dispoziția clienților. Recomand 100%.
read more
Romica Caralicea Avatar
Romica Caralicea
Echipa uimitoare, comunicativă și suportivă. Recomand cu căldură serviciile lor de marketing digital, în special pentru domeniul educației.
read more
Ina Lupu Avatar
Ina Lupu
Am avut o colaborare foarte buna cu cei de la Marketing Deck. Si rezultate pe campaniile initiate de ei.
read more
Luminita H. Avatar
Luminita H.
M-am bucurat de o experiență frumoasa , am avut suportul Veronicăi , toată disponibilitatea și transparența de care se poate da dovada precum și toată înțelegerea.Oameni care găsesc variante în funcție de ceea ce poți face iar în cazul în care nu poți merge deja pe rețeta ce aduce reușită sigura, atunci iti pot recomanda pașii mici cu care sa începi sa ajungi mare, intr-o zi. Foarte mulțumită de interacțiune,succes în tot ce faceți și sper sa ne auzim curând!
read more
Doina Iosif Avatar
Doina Iosif
Felicitari pentru tot ce faceti! Sunteti ingeniosi si dedicati.
read more
Lena Seilner Avatar
Lena Seilner
Una dintre cele mai bune agenții de marketing cu care am lucrat vreodată. Cele mai bune soluții pentru managementul rețelelor sociale și o echipă grozavă! Este o plăcere să lucrez cu ei!
read more
Rares Nitulescu Avatar
Rares Nitulescu
O experiență mai mult decât plăcută în cadrul stagiului de practică. Un mediu de lucru plăcut, în care nevoile tale sunt înțelese, toată lumea este înțelegătoare și dornică să te ajute să crești, nu ești grăbit sau presat însă trebuie să prezinți seriozitate și să ai un management bun al timpul. Nu am identificat aspecte negative în timpul colaborări cu ei.
read more
Leyla MALS Avatar
Leyla MALS
Sunt foarte mulțumit de munca depusă de Marketing Deck. Chiar știu ce fac și sunt foarte atenți!
read more
Ionut Andronache Avatar
Ionut Andronache
O echipa excelenta! Am avut rezultate exceptionale impreuna!
read more
Valentin Mailat Avatar
Valentin Mailat
O agenție condusa de un om experimentat, sincer și extrem de practic. Am recomandat deja agenția soției mele.
read more
webdare13 Avatar
webdare13
Cea mai bună agenție de marketing!!!
read more
kids power Avatar
kids power
O echipa minunata! Oameni profi, gata mereu să ajute și să ofere cele mai bune soluții pentru buna desfășurare a lucrurilor! Recomand cu mare drag!
read more

Premii și distincții

Strategiile noastre de marketing sunt deseori recunoscute la nivel național, dar și la nivel internațional
1
Clutch - Global
Social Media Company Award - 2024
2
The Manifest - România
Most Reviews Digital Company - 2024
3
Clutch - Global
Leader Award Spring - 2024
top_clutch.co_full_service_digital_company_romania_2024
Clutch - România
Full Service Digital Company - 2024
top_clutch.co_social_media_marketing_company_romania_2024
Clutch - România
Top Social Media Marketing - 2024
Top-Social-Media-Marketing-Agency-2
DesignRush
Top Social Media Marketing - 2023
top_clutch.co_social_media_marketing_company_romania_2023
Clutch - România
Top Social Media Marketing - 2023
top_clutch.co_advertising_company_education_2023
Clutch - Global
Top Advertising Company - 2023
top_clutch.co_ppc_company_bucharest_2023
Clutch - București
Top PPC Company - 2023
TOP-Advertising-Marketing-2022
Clutch - România
TOP Advertising & Marketing - 2022
TOP-Digital-Marketing-2022
True Firms
TOP Digital Marketing - 2022
TOP-B2B-Companies-2021
Clutch - Global
TOP B2B Companies - 2021
Most-Reviews-Design-Agencies-2021
The Manifest
Most Reviews Design Agencies - 2021
TOP-Digital-Marketing-2021
Good Firms
TOP Digital Marketing - 2021
Sortlist-Top-Agency-1
Sortlist
Top Rated Agency - 2021
#marketingdeck

Ai întrebări sau vrei să primești oferta noastră?

Ne poți contacta prin:

Telefon la +40 711 930 842
Whatsapp la +40 711 930 842
E-mail la [email protected]

Sau completează formularul de mai jos și te contactăm noi: