DACA VREI SA APELEZI LA O AGENTIE DE WEB DESIGN

ai ajuns în locul potrivit!

Noi creăm site-uri care să convertească… și să arate bine.

agentie marketing webdesign 6 1024x863 1
agentie marketing statistici facebook

Marketing Deck - Servicii de Web Design and more!

Procesul de a crea un website este unul dintre cele mai complexe cu putință.

Ai nevoie de:

Poți apela la noi atât pentru una dintre bucățile necesare în puzzle-ul tău sau pentru toate. Tu alegi.

Firma Web Design

Fă următorul pas către o prezență online de excepție

Ce presupune procesul de realizare site web?

Poți apela la noi, atât pentru una dintre bucățile necesare în puzzle-ul tău sau pentru toate. Tu alegi.

Proces complet de construire​

Deoarece avem un proces complet de construire a website-ului, testat și validat de-a lungul a peste 5 ani.​

Conversii și design

Pentru că noi construim site-uri care să convertească. Ele sunt construite în primul rând pentru conversie.

Experiență

Deoarece au fost create peste 100 de site-uri pentru clienții noștri, complet funcționale și create de la zero.

Consultanță

Pentru că oferim consultanță pe tot procesul și preluăm toate task-urile necesare în construirea website-ului.

Portofoliu complet

Pentru că avem un portofoliu complet, atât cu site-uri mari cu sute de pagini, cât și cu site-uri mici de prezentare.

Migrare site

Pentru că putem să facem o migrare a site-ului fără să afecteze utilizatorii care vizitează site-ul sau aspecte SEO

Migrare site

Pentru că putem să facem o migrare a site-ului fără să afecteze utilizatorii care vizitează site-ul sau aspecte ce țin de SEO (lucru foarte dificil de altfel)

Planificare

Pentru că nu ne grăbim să începem, lăsănd suficient timp pentru planificare. Majoritatea site-urilor se lungesc extrem de mult sau sunt un eșec din cauza unei planificări grăbite.

agentie marketing webdesign 4 961x1024 1

Vrei un nou Website?

Fă pasul următor pentru o prezență în mediul online de excepție. Hai să creăm împreună un site care să ofere rezultatele dorite.

1. Strategie de Marketing

Primul lucru cu care începe procesul de creare a unui website este să înțelegem business-ul și să ne dăm seama ce se dorește cu acest nou website.

Noi NU facem site-uri care doar să arate bine. Noi facem site-uri care să îndeplinească obiective de business… mai pe scurt, care să convertească traficul în lead-uri sau clienți + vor arată și bine.

Site-ul pe care îl veți avea este important să devină cel mai bun agent de vânzări din companie. Acest pas este un proces consultativ în care noi venim cu expertiza noastră și propunem variante în care site-ul să îndeplinească obiectivele afacerii.

2. Planificare

După ce înțelegem business-ul și avem strategia de Marketing, creăm meniul și structura completă a paginilor.

Apoi creăm un timeline pentru livrarea site-ului. În medie, un website standard durează între 1 și 2 luni, de la începutul proiectului.

Procesul de planificare implică între 2 și 6 ore alocate, și între 1 și 3 întâlniri (live sau online).

3. Design

Începem prin crearea unei schițe a homepage-ului în Adobe XD. După ce schița este aprobată la nivel de Design, începem implementarea noului Website.

4. Crearea infrastructurii tehnice

Mai întâi punem la punct infrastructura tehnică a website-ului. El va fi creat pe un subdomeniu al nostru și va putea fi văzut progresul în orice moment. Site-ul va avea în spate o infrastructură de WordPress, cel mai folosit CMS (Content Management System) la nivel mondial în acest moment.

După ce instalează WordPress-ul, se instalează toate modulele prin care noi creăm website-uri:

După ce instalează WordPress-ul, se instalează toate modulele prin care noi creăm website-uri:

Pentru a construi cap-coadă toate textele necesare pentru website, parcurgem următorii pași:

6. Implementarea paginilor

Se construiește site-ul pagină cu pagină în Elementor, pe baza design-ului agreat și pe baza textului propus. IMPORTANT: Noi NU cumpărăm o temă standard care să încarce foarte mult site-ul și apoi doar modificăm minimal paginile. Construim totul de la 0, astfel încât site-ul să fie 100% personalizat pe nevoile pe care le aveți. Acest lucru înseamnă că dedicăm mai mult timp pentru a construi totul, însă va fi unicat și foarte stabil.

7. Design pe mobil

După construirea paginilor pentru desktop, acestea se editează, 1 câte 1, pentru versiunea de mobil. Site-ul va fi Responsive din start, însă, chiar și așa, este nevoie să fie făcute editări manuale pentru varianta de mobil.

Este mai ușor să adaptăm de la desktop la mobil, decât vice versa. Dacă se dorește ca mai întâi să fie creată varianta de mobil și apoi cea de desktop, există alte tarife (mai mari).

8. SEO onsite

Una dintre cele mai importante surse de trafic sunt motoarele de căutare. Este important ca atunci când omul face o căutare în google (pe un cuvânt cheie al site-ului tau) să te găsească în prima pagină, ideal cât mai sus. Pentru ca acest lucru să se întâmple, este nevoie să-i “spui” Google-ului că ești relevant și ce pagină să-ți afișeze la acea căutare.

Ce include partea de SEO onsite:

9. Feedback + mutarea website + verificare finală

După ce site-ul este complet, urmează un ping-pong (sperăm noi că foarte mic dacă munca de planificare a fost bine făcută) pe modificări asupra site-ului. Aici vorbim mai mult de modificări mici, nu de aspecte esențiale de tip structură.

Apoi mutăm website-ul de pe subdomeniul nostru pe domeniul unde urmează să rămână. După mutare, se verifică fiecare pagină și fiecare element, astfel încât să ne asigurăm că totul este 100% funcțional.

Îți recomandăm și ție să faci același lucru în ultima fază (să verifici fiecare pagină și fiecare element). Mai pot apărea elemente ce necesită schimbare și le mai putem face în această fază.

10. Tracking

După mutare, site-ului i se vor adăuga codurile de tracking pentru Google Ads, Facebook Ads și Google Analytics.

În același timp, vom înscrie site-ul și în Google Search Console pentru a verifica erorile SEO din website.

11. Training Video

La final, vei avea acces la o serie de cursuri video, înregistrate de noi, în care să descoperi cum să folosești și să configurezi propriul website. Dacă dorești să ai grijă de el de unul singur, îți oferim 2 ore de training (video înregistrat) în care să descoperi cum poți face acest lucru.

12. Garanție

După mutare, site-ul intră într-o perioadă de GARANȚIE de 30 de zile. Asta înseamnă că în decurs de 30 zile putem să intervenim spre a repara ce este nevoie, bineînțeles dacă apar diferite erori. Această perioadă intră în tariful site-ului.

După perioada de 30 zile este nevoie de un abonament de mentenanță sau se plătește intervenția (daca va fi cazul) pe baza unui fee orar. Dacă sunt solicitate modificări chiar și în timpul celor 30 de zile de garanție se plătește suplimentar. Garanția este doar pentru a fi 100% sigur că totul este funcțional.

Branduri care au încredere în noi

Aici găsești doar o parte din portofoliul nostru de clienți, brand-uri cu care colaborăm de o perioadă lungă de timp.
Portofoliu de clienti
Spartan
Bebe Tei
Mind Architect
Best Nuts
Logiscool
FasTracKids
Franchwise2
Treevi Pizza Al Taglio 1
Nusco City
Keller Williams
EuPlatesc.ro

Testimonialele clienților

Ne iubim clienții și ei ne iubesc pe noi.

Iată ce spun despre colaborarea cu noi:
Veronica Negru Avatar
Veronica Negru
Spotawheel
Colaborez cu Marketing Deck din septembrie 2023 si sunt foarte multumita de rezultatele obtinute. Profesionalismul lor si-a spus cuvantul inca de la inceputul colaborarii. Imi place foarte mult modul cum este totul organizat, de la propunerea scripturilor pana la postarea continutului in social.
read more
Daniel Alexandrescu Avatar
Daniel Alexandrescu
RestartiX
Eram in cautare de solutii pentru pentru campaniile de social media pe care le derulam si care nu mai performau deloc. Pintr-o conjuctura fericita am aflat de Marketing Deck si mi-a placut imediat profesionalismul cu care au abordat conturilor noastre de social media. Au reusit prin campaniile pe care le-au setat sa reduca cu 50% costurile si sa ajungem la un ROAS de 15x , ba chiar 19x pe anumite produse. Recomand cu mare incredere MarketingDeck, si in special pe Paul Ardeleanu pentru profesionalismul lor. Daniel Alexandrescu, CEO - RestartiX Center
read more
Sorin Chivoiu Avatar
Sorin Chivoiu
Bijuteria Reina
Am colaborat cu echipa Marketing Deck, iar ceea ce îi caracterizează este profesionalismul. Sunt implicați, cu abilitați excelente de comunicare iar ideile prezentate au avut un rezultat mai bun decât mă așteptam! Recomandăm cu drag!
read more
Lena Seilner Avatar
Lena Seilner
Una dintre cele mai bune agenții de marketing cu care am lucrat vreodată. Cele mai bune soluții pentru managementul rețelelor sociale și o echipă grozavă! Este o plăcere să lucrez cu ei!
read more
Valentin Mailat Avatar
Valentin Mailat
O agenție condusa de un om experimentat, sincer și extrem de practic. Am recomandat deja agenția soției mele.
read more
Romica Caralicea Avatar
Romica Caralicea
Echipa uimitoare, comunicativă și suportivă. Recomand cu căldură serviciile lor de marketing digital, în special pentru domeniul educației.
read more
webdare13 Avatar
webdare13
Cea mai bună agenție de marketing!!!
read more
Leyla MALS Avatar
Leyla MALS
Sunt foarte mulțumit de munca depusă de Marketing Deck. Chiar știu ce fac și sunt foarte atenți!
read more
Doina Iosif Avatar
Doina Iosif
Felicitari pentru tot ce faceti! Sunteti ingeniosi si dedicati.
read more
Rares Nitulescu Avatar
Rares Nitulescu
O experiență mai mult decât plăcută în cadrul stagiului de practică. Un mediu de lucru plăcut, în care nevoile tale sunt înțelese, toată lumea este înțelegătoare și dornică să te ajute să crești, nu ești grăbit sau presat însă trebuie să prezinți seriozitate și să ai un management bun al timpul. Nu am identificat aspecte negative în timpul colaborări cu ei.
read more
Ionut Andronache Avatar
Ionut Andronache
O echipa excelenta! Am avut rezultate exceptionale impreuna!
read more
BEJ DRAGHICI Avatar
BEJ DRAGHICI
Profesionalism, încredere și disponibilitate în ceea ce privește rezolvarea indicațiilor primite. O echipă foarte bună care stă la dispoziția clienților. Recomand 100%.
read more
Luminita H. Avatar
Luminita H.
M-am bucurat de o experiență frumoasa , am avut suportul Veronicăi , toată disponibilitatea și transparența de care se poate da dovada precum și toată înțelegerea.Oameni care găsesc variante în funcție de ceea ce poți face iar în cazul în care nu poți merge deja pe rețeta ce aduce reușită sigura, atunci iti pot recomanda pașii mici cu care sa începi sa ajungi mare, intr-o zi. Foarte mulțumită de interacțiune,succes în tot ce faceți și sper sa ne auzim curând!
read more
kids power Avatar
kids power
O echipa minunata! Oameni profi, gata mereu să ajute și să ofere cele mai bune soluții pentru buna desfășurare a lucrurilor! Recomand cu mare drag!
read more
Ina Lupu Avatar
Ina Lupu
Am avut o colaborare foarte buna cu cei de la Marketing Deck. Si rezultate pe campaniile initiate de ei.
read more

Premii și distincții

Strategiile noastre de marketing sunt deseori recunoscute la nivel național, dar și la nivel internațional
1
Clutch - Global
Social Media Company Award - 2024
2
The Manifest - România
Most Reviews Digital Company - 2024
3
Clutch - Global
Leader Award Spring - 2024
top_clutch.co_full_service_digital_company_romania_2024
Clutch - România
Full Service Digital Company - 2024
top_clutch.co_social_media_marketing_company_romania_2024
Clutch - România
Top Social Media Marketing - 2024
Top-Social-Media-Marketing-Agency-2
DesignRush
Top Social Media Marketing - 2023
top_clutch.co_social_media_marketing_company_romania_2023
Clutch - România
Top Social Media Marketing - 2023
top_clutch.co_advertising_company_education_2023
Clutch - Global
Top Advertising Company - 2023
top_clutch.co_ppc_company_bucharest_2023
Clutch - București
Top PPC Company - 2023
TOP-Advertising-Marketing-2022
Clutch - România
TOP Advertising & Marketing - 2022
TOP-Digital-Marketing-2022
True Firms
TOP Digital Marketing - 2022
TOP-B2B-Companies-2021
Clutch - Global
TOP B2B Companies - 2021
Most-Reviews-Design-Agencies-2021
The Manifest
Most Reviews Design Agencies - 2021
TOP-Digital-Marketing-2021
Good Firms
TOP Digital Marketing - 2021
Sortlist-Top-Agency-1
Sortlist
Top Rated Agency - 2021
#marketingdeck

Ai întrebări sau vrei să primești oferta noastră?

Ne poți contacta prin:

Telefon la +40 711 930 842
Whatsapp la +40 711 930 842
E-mail la [email protected]

Sau completează formularul de mai jos și te contactăm noi: