Succes profesional cu promovare pe LinkedIn

Home - Marketing digital - Succes profesional cu promovare pe LinkedIn
Facebook
Twitter
LinkedIn

Dorești să-ți promovezi afacerea la un nivel ceva mai profesional? Crezi că rețelele de socializare nu sunt cea mai bună cale pentru o astfel de promovare? Ei bine, ar trebui să știi că există platforme potrivite pentru toate nevoile și obiectivele afacerii tale. LinkedIn s-ar putea să fie ceea ce cauți pentru business-ul tău.

Fiind cea mai mare rețea socială de business din lume, această platformă nu oferă doar o altă modalitate de promovare a ofertei către utilizatori, ci și oportunități de dezvoltare a afacerilor. Doar în România există peste 3 milioane de utilizatori activi.

La Marketing Deck oferim servicii de promovare pentru a crește notorietatea companiei tale în mediul online. Suntem o agenție de marketing online premiata si respectabila. Continuă să citești acest articol pentru a descoperi beneficiile pe care le poate aduce reclama prin intermediul acestei rețele de socializare.

Promovează-ți afacerea și atrage oportunități cu LinkedIn

Publicitatea în mediul online se poate realiza astăzi prin numeroase canale de promovare. Numeroase afaceri și-au extins activitatea pe internet și totul pe bună dreptate, aici se află o mare parte din publicul țintă și este mult mai ușor să ajungi la potențiali consumatori prin rețele de social media.

Poate crezi că pentru a-ți crește vizibilitate rețele precum Facebook, Instagram sau chiar TikTok sunt mai potrivite. Acestea sunt deseori alese pentru promovare datorită popularității și numărului de utilizatori. Dacă totuși îți dorești mai multe beneficii, află că LinkedIn nu se concentrează doar pe partea de promovare a produselor sau serviciilor, ci și pe latura profesională a afacerii, aducând numeroase oportunități.

Campaniile de promovare realizate pe această platformă, nu trebuie să fie adresate doar potențialilor clienți. Te poți adresa și altor categorii de utilizatori precum:

 • Companii;
 • Recrutori și angajatori;
 • Profesioniști în diverse domenii;
 • Potențiali parteneri;
 • Potențiali angajați.

Cum LinkedIn poate accelera creșterea carierei tale: 5 beneficii esențiale

Fiind axat pe aspecte mai profesionale și oportunități în carieră, LinkedIn oferă câteva instrumente pentru gestionarea prezenței pe platformă, dar și pentru dezvoltarea abilităților în diverse domenii de activitate.

 1. Pagina de companie: prin intermediul acesteia poți prezenta utilizatorilor valorile și misiunea firmei, precum și alte informații pe care consideri că aceștia ar trebui să le știe. Aceasta îți permite să furnizezi datele de contact și să postezi conținut valoros pentru audiență;
 2. Instrumente de analiză: ai acces la diferite statistici și instrumente ce îți permit să monitorizezi și să îmbunătățești performanța paginii de companie;
 3. LinkedIn Jobs: în această secțiune ai posibilitatea de a aplica la job-uri, dar și de a posta anunțuri de recrutare ce ajung la utilizatorii targetați;
 4. LinkedIn Learning: ai acces la opțiuni vaste de cursuri și materiale pentru a-ți îmbunătăți capacitățile și a te dezvolta la nivel profesional;
 5. Targetare precisă: această platformă oferă cea mai precisă targetare a publicului țintă. Te poți adresa audienței nu doar pe baza locației sau vârstei, ci și a calificărilor, aptitudinilor, școlilor absolvite sau a altor criterii.

 

Marketing Deck: Construiește-ți o prezență puternică cu ajutorul serviciilor noastre

Ca orice altă rețea de socializare, LinkedIn are numeroși utilizatori și pagini deja bine cunoscute în rândul acestora. Poate părea dificil pentru un business cu o prezență nouă în mediul online să se facă cunoscută pe platformă.

Noi, cei de la Marketing Deck, îți venim în ajutor! Experiența noastră de peste 8 ani în social media ne face perfect capabili să-ți promovăm afacerea pe numeroase platforme, iar LinkedIn nu este o excepție pentru noi.

Nu-ți irosi resursele financiare încercând să-ți promovezi singur business-ul prin campanii. Investește de la bun început în servicii profesionale ce îți garantează rezultate. Iată câteva motive pentru care ar trebui să ne alegi:

 • Suntem creatori de conținut și îți putem crea vizualurile și textul de la zero;
 • Suntem strategi și îți gestionăm în mod complet conturile;
 • Putem publica conținutul pe toate canalele relevante;
 • Am obținut rezultate de succes pentru numeroase afaceri, de care poate știi deja.

Obține avantaje competitive cu ajutorul promovarii social media

Obține rezultatele mult dorite și atinge-ți obiectivele cu ajutorul serviciilor oferite de Marketing Deck. Investește în succesul afacerii tale și alege să te promovezi în mod eficient pe orice platformă îți dorești. Accesează secțiunea noastră de Servicii, descoperă tot ce îți putem oferi și hai să ne cunoaștem într-o ședință gratuită de consultanță.

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Digital Marketing

Ghid pentru antreprenori

Esti antreprenor si iti doresti sa maximizezi potentialul afacerii tale? Iti doresti sa ai ajutor pentru promovarea online? Daca da, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Atunci cand lansezi

Citeste articolul »

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră