Reclama Facebook pentru afacerea ta

Home - agentie social media - Reclama Facebook pentru afacerea ta
Facebook
Twitter
LinkedIn

De ce să cheltuiești sume mari de bani pe panouri publicitare sau reclame televizate, când reclama Facebook este mult mai accesibilă și are un impact mai mare?

Creșterea rapidă a popularității rețelelor sociale a încurajat în ultimii ani afacerile să-și extindă prezența în mediul online. Ca business, să ai un cont pe cel puțin un canal de social media nu mai este un moft, ci a devenit o necesitate pentru a te face cunoscut și a avea succes. Și totul este pe bună dreptate! Serviciile oferite de Marketing Deck te pot ajuta să te adresezi direct publicului tău țintă și îți aduc rezultate semnificative.

Află în continuare cum serviciile oferite de o agentie Facebook Ads te pot ajuta să te dezvolți în mediul online. În plus, poți afla câte ceva despre social media marketing și cum îți putem crește afacerea dacă lași campaniile de promovare pe mâna noastră.

Reclama Facebook: Cum poți promova afacerea ta în mediul digital?

Facebook Ads este un instrument ce ne permite să promovăm o afacere prin intermediul rețelei de socializare, creând campanii targetate ce pot ajunge la un număr mare de potențiali consumatori.

Reclama Facebook constituie o oportunitate pentru afaceri de a se dezvolta în mediul online și de a-și crește vizibilitatea. Faptul că instrumentul Ads ne permite să creăm campanii utilizând anumite criterii reprezintă un avantaj uriaș, deoarece astfel ajungem doar la persoanele care sunt cu adevărat interesate de ceea ce oferă business-ul promovat.

În acest fel, fiecare bănuț alocat bugetului campaniei de promovare este utilizat cu folos și poate aduce un consumator nou. Câteva dintre criteriile importante pe care le utilizăm la targetarea audienței sunt:

 1. Localizarea geografică: pentru ca afacerile locale să ajungă doar la persoanele care pot avea acces la produsele și serviciile oferite;
 2. Vârsta: importantă în cazul produselor care sunt destinate doar unei anumite categorii de vârste;
 3. Interese: folosind acest criteriu, reclama pentru business-ul tău va ajunge doar la persoanele pasionate de domeniul în care îți desfășori activitatea.

De ce să alegi Facebook Ads pentru promovarea ta online?

Toată lumea este pe Facebook acum! Acesta constituie într-adevăr un motiv bun, deoarece trebuie să luăm în considerare faptul că ne oferă acces la o mare parte din publicul țintă datorită numărului mare de oameni și opțiunile de targetare. Totuși, mai există și alte motive care te-ar putea convinge să apelezi la astfel de reclame pentru afacerea ta:

 • Rezultate rapide;
 • Este cea mai modernă formă de publicitate
 • Algoritmi performanți pentru conversie;
 • Investești cât dorești;
 • Putem începe imediat campania ta!

Creează impact și atrage atenția – reclama Facebook

În funcție de preferințe sau de ceea ce este potrivit pentru o campanie, Facebook Ads ne permite să alegem din câteva tipuri de reclame ce pot atrage atenția. Printre cele mai populare putem menționa următoarele tipuri:

 1. Imagine: potrivite dacă vrei să prezinți un singur produs sau o ofertă specială;
 2. Video: aceste reclame sunt mai interactive și pot reuși să capteze atenția în flux;
 3. Reclama tip Carusel: permite prezentarea a până la 10 imagini, cu link propriu, într-o singură reclamă;
 4. Experiență instant: disponibilă pentru mobil, se deschide pe ecran complet și este potrivită pentru a evidenția vizual produsele;
 5. Colecție: permite prezentarea mai multor produse și se deschide sub forma de experiență instant la interacționare.

Transformă-ți afacerea cu reclame profesionale pe Facebook

Nu spunem că nu te-ai descurca să te promovezi și singur pe rețeaua de socializare, dar poate fi dificil să ieși în evidență. Experiența noastră de 8 ani ca agenție marketing online și portofoliul divers de clienți mulțumiți sunt lucruri care ne dovedesc capacitățile.

La Marketing Deck lucrează o echipă de 12 persoane. Ne place ceea ce facem și punem pasiune în fiecare proiect, lucru vizibil prin rezultatele obținute pentru companii mari de care sigur ai auzit. Experiența acumulată lucrând pentru diverse industrii demonstrează abilitățile noastre de adaptare la nevoile clientului.

O agenție de Facebook Ads știe cum să realizeze o campanie de succes din prima, astfel încât tu să te poți bucura de rezultate semnificative într-un timp cât mai scurt. Alege să te dezvolți online și fii în top în domeniul tău! Dacă ai întrebări, ne-ar face plăcere să-ți răspundem la ele și să te cunoaștem în cadrul unei ședințe de consultanță.

Roxana Popescu

Roxana Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră