Promovare Google eficientă: ce trebuie să știi?

Home - Agentie Google Ads - Promovare Google eficientă: ce trebuie să știi?
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ce faci atunci când nu știi ceva sau vrei să achiziționezi un lucru? Prima dată dai un search pe Google! Dacă ai un business, probabil ești conștient că pentru a avea succes, acesta trebuie să fie prezent în mediul online și să poată fi găsit cu ușurință. Ai folosit până acum internetul pentru a căuta promovare Google? Hai să aflăm împreună la ce se referă!

Există diferite metode de a promova online o afacere și cu siguranță ai căutat măcar o dată una dintre modalități când te gândeai la cum te poți face cunoscut. Toate tehnicile urmăresc îmbunătățirea vizibilității, pentru că doar astfel vei reuși să ajungi la un număr cât mai mare de persoane.

Ce mai bună metodă de promovare decât prin locul unde lumea caută lucruri având un interes real de cunoaștere sau achiziționare? Află în continuare mai multe despre publicitatea realizată cu ajutorul acestui motor de căutare!

De ce serviciile de promovare Google sunt alegerea ideală pentru tine

Cu toții vedem diverse reclame zilnic, fie că suntem conștienți sau nu. Unele reușim să le ținem minte pentru că poate ne-au interesat sau au avut ceva ce ne-a atras, însă pe cele de care nu suntem interesați nici nu le observăm prea mult și nu au un impact asupra noastră.

Este important ca promovarea să se realizeze în locul potrivit, într-un mod eficient și să fie adresată doar celor ce reprezintă potențiali consumatori. Atunci când cineva folosește un motor de căutare pentru a afla sau a căuta, persoana respectivă este interesată și este predispusă către a efectua o acțiune.

Prin serviciile de promovare Google, noi cei de la Marketing Deck putem face ca website-ul afacerii tale să ajungă în topul rezultatelor unei căutări. În acest fel, toți cei care caută lucruri similare cu ceea ce oferi vor descoperi business-ul tău.

Cum realizăm campanii de promovare Google de success

Acest motor de căutare ne oferă un instrument foarte util și care a devenit extrem de popular în ultimii ani, și anume Google Ads. Cu ajutorul acestei aplicații putem crea și monitoriza campanii de promovare pentru a ajunge la publicul țintă.

De fiecare dată când cineva va efectua o căutare ce corespunde domeniului tău de activitate sau pentru produse pe care le oferi și tu, campania creată de noi va apărea în primele rezultate ale căutării. Însă pentru a realiza acest lucru trebuie parcurși o serie de pași ce necesită cunoștințele unui expert pentru a vedea progrese.

Descoperă mai jos serviciile realizate de specialiști și incluse în pachetul nostru:

 • Set-up Tag Manager;
 • Research pentru cuvinte cheie și optimizare;
 • Adăugare cuvinte negative;
 • Creare structurii de companii;
 • Creare reclame și optimizare;
 • Monitorizarea constantă a reclamelor;
 • Creare campanii.

Descoperă puterea Google Ads pentru promovarea afacerii tale

Acest serviciu face ca promovarea business-ului tău să fie mult mai ușoară și mult mai eficientă, mai ales dacă alegi să apelezi la o agenție de marketing digital profesională. Experții noștri știu cum să-ți gestioneze obiectivele de afaceri și pot adapta campaniile de promovare în vederea atingerii acestora.

Există numeroase beneficii oferite de reclamele Google, printre care putem enumera:

 1. Vizibilitate crescută: afacerea ta va putea fi găsită cu ușurință în cel mai popular motor de căutare;
 2. Targetare publicului: acest sistem ne permite să targetăm publicul țintă, astfel încât bugetul alocat campaniei va fi direcționat exclusiv către potențialii clienți;
 3. Verificarea performanței: cu ajutorul unor instrumente de analiză și a indicatorilor de performanță, putem evalua eficiența campaniilor desfășurate;
 4. Buget flexibil: ai control total asupra sumei pe care dorești să o investești în promovarea prin reclame;
 5. Rezultate rapide: în doar câteva zile vei putea să te bucuri de primele rezultate ale campaniei.

Marketing Deck: Conectează-te cu publicul tău țintă prin promovarea pe Google

Investește în servicii de calitate, concepute pentru a te ajuta să-ți dezvolți semnificativ afacerea într-un timp cât mai scurt. Bucură-te de rezultate reale și de interacțiunea cu oamenii ce prezintă un interes real pentru ceea ce oferi.

Promovează-te cu ajutorul celui mai popular motor de căutare și cu o echipă de specialiști cu peste 8 ani de experiență în domeniu. Te așteptăm la Marketing Deck pentru o colaborare de succes și rezultate vizibile!

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Digital Marketing

Ghid pentru antreprenori

Esti antreprenor si iti doresti sa maximizezi potentialul afacerii tale? Iti doresti sa ai ajutor pentru promovarea online? Daca da, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Atunci cand lansezi

Citeste articolul »

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră