Promovare Facebook preț și beneficii

Home - Agentie social media - Promovare Facebook preț și beneficii
Facebook
Twitter
LinkedIn

Cu peste 11 milioane de utilizatori activi în România, Facebook a devenit un canal eficient de promovare pentru afaceri. Acesta platformă de social media s-a adaptat în timp la diversele nevoie ale membrilor comunității și a introdus o serie de instrumente pentru a ajuta business-urile. Cauți promovare Facebook preț ca sa afli dacă afacerea ta isi permite un astfel de serviciu?

Serviciul de Facebook Ads este unul dintre acestea, iar numeroase afaceri au reușit să se dezvolte cu ajutorul său. Poți avea parte de același success investind in soluții eficiente. Iti explicam tot ce tine de : promovare Facebook preț , etape de lucru si setarea obiectivelor. 

În acest articol poți afla ce presupune acest serviciu și cum te poate aduce mai aproape de publicul tău țintă. Află de asemenea ce influențează costul unei campanii de promovare și de ce colaborarea cu o agenție Facebook ads este soluția optimă.

Promovare Facebook preț : rezultate semnificative la un cost corect

Acest serviciu oferă afacerilor o modalitate de a-și îmbunătăți vizibilitatea în mediul online și de a se adresa unei audiențe vaste, lucruri necesare pentru creșterea ratei de conversie și a numărului de vizitatori.

La Marketing Deck beneficiezi de creștere vizibilă și echilibru în raportul calitate-preț. Clientii cauta : promovare Facebook preț deoarece au nevoie de claritate in privinta bugetului unei campanii. Vrei sa ai parte de serviciile noastre de calitate premium? Cel mai probabil te preocupa si bugetul pe care trebuie sa il aloci acestui tip de promovare. Costul unei campanii include mai multe etape de lucru. Aceste etape presupun în prima fază un set-up al contului. Dedicăm câteva zile configurării contului de reclamă, proces ce implică următoarele:

 1. Stabilirea strategiei de reclame: vom colabora pentru crearea unei strategii ce reușește să convingă potențialii clienți;
 2. Accesarea contului: preluăm accesul paginii și al contului de reclame, iar dacă nu ai unul, vom crea noi unul pentru tine!;
 3. Instalare Pixel:
 4. Creare texte și vizual: acestea sunt esențiale pentru a face utilizatorul să acceseze reclama și contează pentru numărul de click-uri obținute din reclame;
 5. Dăm start la campanie!: setăm tracking-ul, audiențele și creativul potrivit cu mare atenție. De acum te poți bucura de rezultate;
 6. Optimizare campanie: o monitorizăm zilnic și o optimizăm corespunzător pentru a ne asigura că bugetul alocat este investit în mod eficient.

Promovare Facebook preț – ce elemente influențează costul unei campanii?

Cât te va costa promovarea cu Facebook Ads? Dacă ai căutat această întrebare pe Google, probabil ți-ai dat seama că este destul de dificil să găsești un răspuns exact. Nici nu ai cum să găsești unul. Serviciile de promovare cu ajutorul acestei platforme de social media depind de o multitudine de factori, precum:

 • Audiența targetată;
 • Bugetul alocat campaniei;
 • Obiectivele campaniei;
 • Domeniul de activitate;
 • Calitate reclamelor.

După cum poți observa, primii 4 factori enumerați depind de tine, afacerea ta și posibilitățile tale. Cui vrei să te adresezi? Ce urmărești să realizezi? Aceste lucruri influențează costul total pentru realizarea campaniei de promovare.

Maximizează-ți potențialul: lucrează cu experții în social media

Un avantaj incredibil oferit de aceste servicii constă în faptul că ne permit să elaborăm o campanie de promovare pentru o audiență largă pe care o putem targeta pe baza caracteristicilor potențialilor clienți. Reclamele create se vor adresa exclusiv publicului tău țintă.

Indiferent de afacerea pe care o ai și de dimensiunea acesteia, promovarea prin reclame te poate ajuta să îți dezvolți semnificativ business-ul într-un timp relativ scurt.

Aceste servicii sunt personalizate pentru nevoile, dorințele și obiectivele avute. La Marketing Deck, datorită experienței noastre vaste cu clienți diversi, putem realiza campanii de promovare pentru:

 • Afaceri mici si locale;
 • Companii mari;
 • Magazine online;
 • Freelanceri;
 • Organizatii non-profit.

Evită risipa bugetului tău : promovare Facebook preț corect

Deși poate părea ușor de realizat, atât promovarea prin Google Ads, cât și cea prin Facebook Ads necesită expertiză pentru a contribui la dezvoltarea afacerii tale.

O agenție de marketing online deține cunoștințele esențiale pentru elaborarea unor campanii și strategii de promovare eficiente. Specialiștii unei agenții sunt capabili să monitorizeze și optimizeze zilnic campaniile și îți pot oferi rapoarte complete ale performanței acestora.

Inițial poate reprezenta o investiție, însă rezultatele obținute de profesioniști în domeniu nu se pot compara cu cele pe care le-ai obține de unul singur. Nu risipi bugetul unei campanii ce ar putea aduce business-ului tău avantaje semnificative. Alege să apelezi din prima la servicii profesionale, și nu ca soluție la ineficiența unor campanii anterioare.

Marketing Deck: Transformă-ți afacerea cu ajutorul Facebook și Google Ads

Vrei să îți duci afacerea la un alt nivel? Atunci alege promovarea prin reclame realizată de specialiștii Marketing Deck. Campaniile captivante și creative realizate de experții noștri te vor ajuta să convingi potențialii clienți și să îți atingi obiectivele de marketing digital. Data viitoare când vei caută informații despre promovare Facebook preț – apelează la Marketing Deck!

Timp de 30 de minute, poți beneficia de o ședință de consultață gratuită. Aplică prin formularul de contact de pe website-ul nostru, iar în cadrul întâlnirii îți vom răspunde la toate întrebările. Alege să îți dezvolți afacerea în mediul online și hai să lucrăm împreună!

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Digital Marketing

Ghid pentru antreprenori

Esti antreprenor si iti doresti sa maximizezi potentialul afacerii tale? Iti doresti sa ai ajutor pentru promovarea online? Daca da, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Atunci cand lansezi

Citeste articolul »

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră