Experti in pay per click Romania

Home - Agentie Google Ads - Experti in pay per click Romania
Facebook
Twitter
LinkedIn

Dacă ai un business pe care îți dorești să îl faci cunoscut, este necesar să cunoști toate modalitățile prin care poți face acest lucru. Pay per click este una dintre aceste modalități. Și încă una excelentă. Pay per click este un serviciu care mai poate fi găsit și sub acronimul său, PPC. 

Noi oferim cele mai bune servicii de Pay per click Romania pe care le vei găsi. Dar, pentru a decide singur dacă ai nevoie de acest serviciu, este nevoie să știi ce înseamnă. PPC este o metodă folosită de către platforme precum Google AdWords. Este, mai exact, o metodă de promovare online.

5 motive pentru care trebuie să încerci Pay per click Romania 

            Pay per click este un mod de a practica marketing digital în care un advertiser plătește o anumită sumă de bani. Această sumă de bani este plătită pentru fiecare click care este făcut pe anunțul tău. Aceste anunțuri apar în rezultatele căutării. Sunt exact cele care apar deasupra rezultatelor organice.

            Anunțurile mai pot apărea și în alte locații relevante de pe o pagină web. Vei vedea de fiecare dată lângă aceste anunțuri etichete precum „anunț” sau „sponsori”. Există mai multe motive pentru care noi recomandăm să încerci serviciul nostru de Pay per click Romania. Mai jos îți vom oferi 5 motive importante:

 1. Targetare precisă: PPC permite advertiserilor să afișeze anunțurile pe care le au unui public țintă. Afișarea se face în funcție de locație geografică, demografie, interese și alți factori relevanți 
 2. Cost efectiv: dacă apelezi la o campanie plătită te vei bucura de o metodă de publicitate cu costuri reduse. Advertiserii plătesc doar pentru clickurile făcute pe anunțurile lor. Rezultă că nu există riscul de a cheltui bani pentru o publicitate care nu e eficientă.
 3. Măsurare precisă a rezultatelor: PPC oferă advertiserilor mai multe metode de a măsura performanța campaniilor lor. Câteva exemple ar fi: numărul de clickuri, costul per click, rata de conversie și așa mai departe
 4. Flexibilitate: PPC este o formă de publicitate flexibilă, care oferă șansa advertiserilor să modifice campaniile lor rapid și ușor în funcție de schimbările din piață 
 5. Rezultate rapide: PPC poate genera rezultate mult mai rapide și imediate, mai ales dacă e să o comparăm cu alte forme de publicitate. O agentie Facebook Ads iti poate genera rezultate extraordinare în timp record.
pay per click Romania
People are Working on Creating Mobile Application.

Pay per click Romania  cele mai bune practici

            Suntem o agentie Google Ads care știe exact cum să creeze anunțuri Pay per click eficiente. Există mai multe practici care trebuie urmate pentru a ajunge să obținem anunțuri PPC foarte bune. Un profesionist va ști că pentru acest proces este nevoie de mai multe lucruri, ca te exemplu:

 • identificarea cuvintelor cheie
 • scrierea de anunțuri concise și clare
 • trebuie să fii specific și clar
 • adăugarea de CTA, adică de apel la acțiune
 • ajustarea licitațiilor și a bugetului
 • testarea constantă
 • optimizarea anunțurilor
 • urmarea exactă a regulilor platformei
 • apelarea la o serviciile unei agenții cu experiență

În România există foarte multe căutări pe Google, aproximativ peste 10 milioane de căutări în fiecare zi. Dacă ai apela la cineva care știe să facă o strategie PPC eficientă, gândește-te cât de benefic ar fi pentru afacerea ta. Noi cei de la Marketing Deck oferim rezultate bune în tot ceea ce înseamnă servicii de Pay per click.

PPC versus publicitatea tradițională

Avantaje Pay per click Romania Dezavantaje PPCAvantaje publicitate tradiționalăDezavantaje publicitate tradițională
Posibilitatea de a plasa anunțuri în mod precis către un public țintă, în funcție de cuvinte cheie și interese specificeCostul poate fi mai mare decât publicitatea tradițională în anumite cazuriOportunitatea de a ajunge la un public mai larg și mai variatCostul poate fi mai mare decât la PPC
Controlul bugetului și alocarea precisă a resurselor ( CTR ) Rezultatele campaniei pot fi influențate de modificări constante ale licitațiilor pentru cuvintele cheie și de concurențăPosibilitatea de a utiliza diferite medii de publicitateIncapacitatea de a ajunge la un public țintă specific
Posibilitatea de a urmări și de a măsura în mod precis performanța campaniei prin Google Analytics   

Pay per click Romania – îți facem afacerea cunoscută 

            Pay per click este un serviciu pe care noi îl oferim și care dă mereu rezultate. Dacă îți dorești să încerci această metodă de promovare, nu ezita să ne contactezi.

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră