Pagina de Facebook: O prezență digitală esențială

Home - Digital Marketing - Pagina de Facebook: O prezență digitală esențială
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ai o afacere și încă nu ești prezent în mediul online cu aceasta? Atunci ar fi momentul să faci o schimbare. Prezența pe rețelele de social media a devenit o necesitate pentru a garanta succesul pe termen lung. Pagina de Facebook oferă câteva avantaje ce te-ar putea convinge să te extinzi pe internet.

Această rețea de socializare are lunar milioane de utilizatori activi, astfel că un număr mare din consumatorii potențiali se află aici. Ai oportunitatea de a construi o comunitate și de a-ți dezvolta business-ul în mediul online.

Citește pentru a afla câteva dintre beneficiile oferite de o pagină de afaceri, dar și de ce o agenție de marketing digital reprezintă cea mai bună alegere pentru dezvoltarea business-ului tău.

Cum creează experții pagină de Facebook pentru afacerea ta?

Înainte de toate, este esențial să ai un cont personal. Fără acesta nu poți crea o pagină pentru afaceri. Primii pași pot părea simpli, fiind nevoie doar să introduci informațiile despre business-ul tău, însă pentru ca pagina să aibă succes trebuie să fie adaptată audienței tale.

Acest lucru necesită expertiză și cunoștințe pentru ca totul să fie optimizat conform obiectivelor tale și pentru ca postările să ajungă la publicul țintă. Pagina de Facebook este realizată de specialiști urmând toți acești pași:

 1. Crearea unei pagini de afaceri și selectarea categoriei ce corespunde business-ului tău;
 2. Completarea informațiilor necesare și selectarea unor fotografii de profil și de copertă reprezentative;
 3. Introducerea informațiilor relevante pentru vizitatori, precum descrierea, website-ul sau un orar de funcționare;
 4. Adăugarea unui buton call-to-action ce permite oamenilor să te contacteze, să realizeze comenzi, dar și alte acțiuni în funcție de ce este potrivit pentru business-ul tău.
 5. Publicarea conținutului de calitate, adaptat audienței;
 6. Monitorizarea performanței postărilor pentru dezvoltarea continuă.

Promovare de impact pe pagina de Facebook

Cu ajutorul acestui canal de promovare și experiența unei agenții profesionale, afacerea ta poate deveni cunoscută într-un timp relativ scurt. Un număr mare de oameni își accesează zilnic paginile de Facebook și sunt expuși la diferite tipuri de conținut. Este important ca informațiile să fie relevante și să fie dispuse într-un mod ce reușește să atragă atenția și face utilizatorii să se opreasca la postarea ta.

Pagina de Facebook oferă numeroase beneficii pentru o afacere dacă este folosită eficient pentru promovare. De ce să-ți faci și tu o pagină de business? Ei bine, iată mai jos câteva motive care te-ar putea convinge:

 • Interacțiunea cu publicul țintă prin conținutul distribuit;
 • Instrumentele și utilitățile puse la dispoziție de Facebook;
 • Promovarea prin reclamă plătită pentru rezultate rapide;
 • Crearea unui magazin online pentru produsele și serviciile oferite;
 • Organizarea de concursuri și evenimente;
 • Colaborarea cu parteneri și influenceri.

Cum reclamele platite ajută pagina de Facebook?

Această rețea de social media ne oferă unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru promovare și anume Facebook Ads. Acesta permite experților să creeze campanii de promovare targetate pentru afacerea ta, în acest fel toți banii din bugetul de promovare sunt direcționați doar către potențiali consumatori.

Acest instrument ne permite să targetăm audiența pe baza:

 • Intereselor utilizatorilor;
 • Locația geografică a acestora;
 • Vârsta.

Indiferent de produsele sau serviciile afacerii tale, reclama ta va ajunge doar la cei ce sunt cu adevărat interesați de ceea ce oferi. Astfel, poți crea o comunitate pentru dezvoltarea business-ului tău.

Acest instrument prezintă numeroase avantaje, dar probabil cele mai importante sunt reprezentate de faptul că ne permite să obținem rezultate foarte rapide, iar tu poți investi cât îți dorești. Prin campaniile de promovare, poți obține rezultate vizibile în doar câteva zile și nu ai nicio limită pentru a investi în acestea!

Marketing Deck pentru promovare de succes pe social media

Experții noștri au numeroase cunoștințe pentru elaborarea unor campanii și strategii de creștere eficiente în mediul online. Pentru a obține rezultate optime și a maximiza potențialul afacerii tale, alege să apelezi la o agenție profesională de la bun început.

Când totul este realizat cu expertiză de la primul detaliu, ai mai multe șanse de a-ți maximiza numărul de consumatori și profitul. Pagina de Facebook creată de experți este primul pas în promovarea adecvată a business-ului tău în social media.

Accesează secțiunea Contact de pe website-ul nostru și hai să colaborăm pentru succesul tău!

 

 

 

Roxana Popescu

Roxana Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră