Modalități eficiente de promovare pentru afaceri

Home - Agentie social media - Modalități eficiente de promovare pentru afaceri
Facebook
Twitter
LinkedIn

Unde se află publicul tău țintă? Pe rețele de socializare. Acestea continuă să crească în popularitate și reușesc să atragă oamenii de toate vârstele, astfel că, indiferent de afacerea pe care o ai, o mare parte din audiența ta este deja aici. Platformele de socializare au aproape 5 miliarde de utilizatori, iar acest fapt arată importanța prezenței unui business în mediul online pentru atragerea clienților.

Numărul mare de persoane prezente pe internet le-a dat de gândit celor care dețin afaceri. Aceștia au început să observe și să conștientizeze potențialul pe care îl au platformele de social media. Dar ce i-a motivat pe mulți să înceapă promovarea online? Ei bine, aici informațiile pot fi distribuite  cu ușurință și există posibilitatea de a ajunge la un număr mare de utilizatori.

Internetul cuprinde o serie de metode și instrumente pentru promovarea afacerilor. Citește în continuare pentru a afla modurile în care business-urile profită de instrumentele online pentru a se dezvolta eficient.

 

Creșterea notorietății brandului tău cu ajutorul Marketing Deck

Elementul care stă la baza maximizării profitului, creșterii numărului de clienți, dar și atingerii altor obiective de afaceri este vizibilitatea în mediul online. Fără aceasta, degeaba ești prezent chiar și pe multiple rețele.

Creșterea vizibilității în mediul online este un proces complex, luând în considerare concurența din prezent. Totuși, aceasta îți poate aduce noi clienți și poate îmbunătăți percepția business-ului tău, inspirând mai multă încredere potențialilor consumatori.

La Marketing Deck conștientizăm importanța pe care o are prezența în mediul online și de aceea, de peste 8 ani, ne oferim expertiza în acest domeniu. Apelarea la servicii profesionale este elementul care le ajută pe afaceri să obțină o creștere de succes și într-un timp scurt. Descoperă serviciile oferite de noi pentru dezvoltarea digitală a business-urilor:

 • Social Media Marketing;
 • Facebook Ads;
 • Google Ads;

 

De la like-uri la clienți: Alege să îți promovezi afacerea pe social media

Pe rețele de socializare se află o mare parte din publicul tău țintă. Acestea constituie o metodă ușoară și interactivă de distribuire a conținutului relevant și calitativ pentru a informa potențialii clienți despre oferta afacerii tale.

La Marketing Deck oferim servicii de top ca o agentie de social media marketing ce se respecta. Ne ocupăm integral de prezența business-ului tău pe acestea. Echipa noastră de experții creează conținut vizual și text de la zero pentru postări și îți gestionează contul, elaborând o strategie, interacționând și postând pentru tine.

Iată platformele pe care poți beneficia de expertiza noastră:

 • Facebook;
 • Instagram;
 • LinkedIn;
 • TikTok;
 • YouTube;
 • Google My Business.

 

Atinge-ți audiența țintă cu eficiență: promovare prin Facebook Ads

În cadrul promovării unui business pe Facebook, un instrument care se dovedește extrem de folositor este Facebook Ads. Acesta ne permite să cream campanii de publicitate targetate pentru a ajunge la un număr mare de clienți potențiali. În acest fel, postările se vor adresa exclusiv publicului țintă pentru a crește vizibilitatea afacerii tale în rândul acestora.

De ce numeroase afaceri aleg promovarea cu ajutorul acestui instrument? Ei bine, iată câteva motive care te-ar putea convinge și pe tine de beneficiile sale:

 1. Targetarea campaniilor: postările vor ajunge doar la utilizatorii selectați pe baza locației, vârstei și a intereselor;
 2. Rezultate rapide: în doar câteva zile vei putea vedea primele rezultate ale campaniei;
 3. Investești cât dorești: nu ai limită superioară sau inferioară pentru bugetul alocat publicității;
 4. Start imediat: putem lansa în cel mai scurt timp o campanie Facebook!

 

Obține rezultate imediate cu Google Ads: Servicii de promovare eficiente

În afara rețelelor de socializare, o altă metodă la care apelează afacerile pentru promovarea în mediul online este reprezentată de serviciile Google Ads. Ce mai bun loc de a-ți promova produsele sau serviciile decât în locul în care lumea le caută?

Când utilizatorii caută pe internet un produs, aceștia au un interes real de cumpărare, tot ce îți rămâne de făcut este să faci ca oferta ta să apară în căutări. La fel ca în cazul Facebook Ads, și Google îți permite să creezi reclame targetate pentru a ajunge la potențiali consumatori. Produsele tale vor ajunge în topul rezultatelor din căutări relevante cu ajutorul serviciilor de Google Ads.

 

Construiește-ți un business puternic cu serviciile Marketing Deck

Nu știi care este cel mai potrivit serviciu pentru promovarea afacerii tale? Lasă-ne să te ajutăm și hai să ne cunoaștem într-o ședință de consultanță gratuită.

Numeroase business-uri au reușit să se dezvolte în mediul online, fă și tu primul pas către această creștere și maximizează-ți potențialul.

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră