Ghid pentru antreprenori

Home - Digital Marketing - Ghid pentru antreprenori
Facebook
Twitter
LinkedIn

Esti antreprenor si iti doresti sa maximizezi potentialul afacerii tale? Iti doresti sa ai ajutor pentru promovarea online? Daca da, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Atunci cand lansezi un nou produs sau un serviciu, promovarea online e un pas necesar.

Ai in plan sa te extinzi pe alte piete? Urmaresti sa faci rebranding sau sa schimbi imaginea afacerii tale? Ai nevoie de o agentie de marketing. Acesta este momentul in care noi te putem ajuta. Marketing Deck se va ocupa de promovarea afacerii tale iar tu vei avea timpul necesar pentru a te ocupa de celelalte aspecte esentiale.

Poate fi dificil sa ai o afacere de succes in era competitiei. Apar schimbari constant, provocari noi si tehnologia evolueaza cu viteza lumnii. Si tie ti-e greu sa tii pasul? Stim in ce situatie te afli, intalnim constant antreprenorii care intampina dificultati. Solutia pentru a face fata concurentei este marketingul digital.

 

Unelte de ajutor pentru antreprenorii de succes

Visezi la o afacere care sa iti aduca profit constant? Daca da, stii ce trebuie sa faci pentru asta? E momentul in care internetul primeaza si marketingul digital domina industria. E o oportunitate buna pentru noi sa construim o imagine pozitiva pentru afacerea ta in mediul online.

O agentie google ads te poate ajuta sa iti extinzi afacerea. Atunci cand ai o afacere vizibila pe internet, oamenii au acces la informatii despre brandul tau mai usor. Vor afla mai repede despre noile produse pe care le-ai lansat sau despre servicii. Pe internet e obligatoriu sa fii prezent iar noi te putem ajuta!

Esti convins ca internetul este dominant ca si sursa de informatii. Dar, nu esti convins ca promovarea in mediul online este necesara, nu-i asa? Noi putem ajuta antreprenorii care intampina dificultati si isi doresc vizibilitate maxima in mediul online pentru:

  1. O cafenea
  2. Un restaurant
  3. O afacere locala
  4. Un influencer

 

Pe ce sa ma concentrez cand vine vorba despre promovare

Stim deja ca oamenii petrec foarte multe ore pe telefon. Majoritatea dintre acestia petrec cele mai multe ore pe retelele sociale. Fie ca le folosesc pentru a se informa sau pentru relaxare, oamenii sunt prezenti zilnic pe internet. Pentru unii dintre ei accesarea retelelor sociale este prima activitate pe care o fac dimineata.

Acesta este un alt motiv pentru care ar trebui sa iei in considerare promovarea afacerii tale de catre o agentie social media. Acolo unde sunt multi oameni, trebuie sa fii si tu! Acesta este principiul director dupa care e bine sa te ghidezi ca antreprenor. Noi te putem ghida daca targetul tau este vizibilitate maxima si cresterea profitului.

In functie de audienta ta, trebuie sa fii prezent pe o anumita retea sociala. Fiecare dintre aceste retele este utilizata de o anumita categorie de varsta sau pentru anumite interese. Uite cateva dintre acestea:

  1. Facebook
  2. Instagram
  3. TikTOk
  4. Snapchat
  5. Pinterest

 

La ce sa fiu atent cand aleg promovarea online

Tocmai ai inceput o afacere? Sau ai deja experienta necesara dar simti nevoia de o schimbare? Sa tii pasul cu mediul digital e dificil uneori dar daca iei in considerare cateva aspecte, vei reusi. Marketing Deck e pregatita sa te indrume si sa iti arate cat de importanta este investitia in promovarea online.

Atunci cand targetul tau este sa te extinzi sau sa iti cresti afacerea, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o echipa de incredere. Urmareste cateva aspecte importante pentru a te asigura ca ai un partener de nadejde alaturi de tine, in drumul spre succes. Poate fi dificil sa iti lasi afacerea pe mana unor straini. Marketing Deck insa, e prietena ta!

Atunci cand cauti o echipa care sa te sprijine e important sa te asiguri ca sunteti compatibili. Uite la ce sa fii atent si cum sa te asiguri ca ai luat decizia corecta:

Aspecte de urmarit De ce sunt importante?
Experienta Va intelege mai bine ce nevoi si dorinte ai
Portofoliu Vezi ce rezultate concrete au obtinut
Recenzii si recomandari Te ajuta sa iti formezi o parere
Valori Pentru a te asigura ca se aliniaza cu ale tale

 

Importanta promovarii online

Iti doresti adaptabilitate la necunoscut si la schimbarile constante? Noi suntem obisnuiti cu schimbarile si cu actualizarile platformelor sociale si ale motoarelor de cautare. Internetul este prietenul nostru, stim cum sa facem fata provocarilor pe care le aduce.

Picture of Roxana Popescu

Roxana Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Digital Marketing

Ghid pentru antreprenori

Esti antreprenor si iti doresti sa maximizezi potentialul afacerii tale? Iti doresti sa ai ajutor pentru promovarea online? Daca da, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Atunci cand lansezi

Citeste articolul »

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră