Cum să alegi o agentie pay per click 

Home - Agentie Google Ads - Cum să alegi o agentie pay per click 
Facebook
Twitter
LinkedIn

În ziua de astăzi, există destul de multe agentii de pay per click. Cu toate acestea, nu multe dintre ele sunt profesioniste. Trebuie să ai o mare pasiune pentru a practica această meserie cu încredere. Dar pasiunea nu este mereu îndeajuns. Este nevoie și de multă experiență pentru a te considera profesionist. 

            Noi suntem o agentie pay per click care lucrează atât cu pasiune, dar care are și multă experiență în spate. Agentia noastră este cea mai bună alegere dacă îți dorești rezultate rapide și garantate. Clienții noștri fideli știu foarte bine că suntem de încredere, aspect care ne face să fim foarte mândri. Cauți agentie social media marketing care sa iti aducă rezultate? Citește în continuare despre cum te poate ajuta echipa Marketing Deck.

Agentie pay per click: amator vs. profesionist

            Sunt mai multe lucruri la care ar trebui să te uiți atunci când alegi agentia cu care să colaborezi pentru o campanie pay per click. Știm că nu este întotdeauna ușor să faci alegeri. Acest lucru este mai ales valabil atunci când vine vorba de businessul tău, pe care cu siguranță că îți dorești să îl lași pe mâini bune.

            Alegerea unei agenții de Pay per click este o decizie crucială pentru businessul tău. Noi ne dorim totuși să îți ușurăm munca. Uite câteva sfaturi care te pot ajuta să alegi o agenție Pay per click de încredere:           

  • Verifică portofoliul și experiența
  • Caută referințe
  • Verifică competențele echipei
  • Verifică transparenta și etica
  • Alege o companie care înțelege afacerea ta
  • Verifică raportarea și analizele
  • Asigură-te că agenția folosește cele mai bune practici
  • Asigură-te că agenția are o comunicare deschisă

Uneori poate fi dificil să faci diferența dintre o agenție profesionistă și una amatoare. Mai ales dacă nu ai mai colaborat cu una până acum. Noi îți vom sări din nou în ajutor și îți vom arăta care sunt diferențele dintre un profesionist și un amator:

Agentie pay per click profesionistăAgentie PPC amatoare
O agentie profesionistă va avea o experiență vastă. Aceasta cunoaște cele mai bune practiciO agentie amatoare nu va avea prea multă experiență și nu cunoaște așa multe practici
O echipa profesionistă va avea cunoștințe numeroase pe care va ști să le pună și în practicăO echipa de PPC amatoare nu are prea multe cunoștințe. Iar dacă le are, nu știe cum să le pună în practică
Un profesionist va ști cum să gestioneze un buget astfel încât să nu existe risipăUn amator poate să cheltuiască tot bugetul fără a obține rezultatele dorite
Un profesionist poate să ofere analize detaliate ale performanței campaniilorUn amator nu va fi capabil să ofere aceleași rapoarte sau aceleași analize detaliate
O agenție profesionistă va oferi rezultate într-un timp optim și nu va investi resurse care nu sunt necesareAmatorii nu vor oferi rezultate în timp util și pot investi în resurse care nu sunt necesare 

Beneficiile campaniilor de PPC pentru afacerea ta

            Beneficiile pe care le aduc campaniile noastre de PPC sunt destule. Unul dintre ele ar fi targetarea precisă. Prin PPC, noi vom putea să ajungem la publicul tău țintă care este mai probabil să apeleze la produsele sau serviciile tale. Mai apoi, PPC este o metodă de a face reclamă mult mai ieftină. Serviciile noastre acopera toate nevoile unei afaceri online. Putem afirma ca suntem o agentie Google ads certificata și cu review-uri de la sute de clienți fericiți.

            Acest aspect te-ar putea interesa mai ales dacă nu dorești să cheltui tot bugetul pe care îl ai pe promovare. PPC este un mod util și cu costuri reduse de a te face cunoscut. Un alt beneficiu ar fi măsurarea precisă a rezultatelor. Și flexibilitatea ar putea fi un factor care te-ar interesa.

Agentie pay per click pentru a atrage mai mulți clienți

            La Marketing Deck te vom ajuta să ajungi la publicul tău țintă în cel mai ușor mod cu putință. Avem toate cunoștințele relevante pentru a începe o campanie chiar și acum dacă îți dorești acest lucru. Suntem profesioniști, iar acest lucru se observă din portofoliul nostru cu care ne mândrim. 

            Vrei notorietate în mediul online? Atunci serviciile noastre de Pay per click te pot ajuta să obții acest lucru. Numărul clienților tăi va crește considerabil, precum și vânzările tale. Dacă îți dorești să colaborezi cu noi, poți oricând să ne dai de veste. Sunt doar la un telefon sau e-mail distanță!

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Digital Marketing

Ghid pentru antreprenori

Esti antreprenor si iti doresti sa maximizezi potentialul afacerii tale? Iti doresti sa ai ajutor pentru promovarea online? Daca da, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Atunci cand lansezi

Citeste articolul »

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră