Companie Facebook ads – crește-ți vânzările!

Home - Agentie social media - Companie Facebook ads – crește-ți vânzările!
Facebook
Twitter
LinkedIn

           Pe Facebook există aproape 3 milioane de utilizatori activi în fiecare lună. Este pur și simplu un loc în care trebuie neapărat să te afișezi dacă ai un business online și vrei să îți crești vânzările. O companie Facebook ads este colaboratorul de care ai nevoie cand începi sa te promovezi pe social media.

            Noi suntem o companie Facebook ads care îți poate oferi acest lucru. Cum? Prin servicii Facebook ads eficiente. Facebook ads este o formă de publicitate care se face pe Facebook. Aceasta se face prin afișarea de anunțuri personalizate pe paginile utilizatorilor. Iar cum pe Facebook există milioane de utilizatori, gândește-te câți potențiali clienți ai atrage.

Serviciile de marketing online trebuie sa includă munca unui expert. Alege o agentie social media marketing pentru a obține rezultate rapid și de impact.

Companie Facebook ads: Cele mai bune practici pentru a atrage mai mulți clienți prin Facebook Ads 

            Facebook Ads funcționează pe baza unui sistem de licitație. Cum așa? Ei bine, acesta este un proces prin care mai multe afaceri care vor să afișeze anunțuri pe această platformă concurează intre ele. De ce? Pentru a putea afișa aceste anunțuri către utilizatori. În acest fel s-ar descrie Facebook ads în esență.

            O companie Facebook ads profesionistă va ști cum să creeze anunțuri care să aibă un impact semnificativ asupra rezultatelor. Noi știm cum să facem acest lucru. Cu serviciile noastre de Facebook ads, poți decide către cine distribui reclamele tale. Vei avea rezultate rapide pe care cu siguranță le dorești.

            Într-o astfel de campanie, poți investi exact atât cât îți dorești. Și ceea ce este și mai grozav, este că poți începe foarte rapid. Experții de la Marketing Deck pot lansa o campanie de genul acesta în 2-3 zile. Există anumite practici pe care toți profesioniștii ar trebui să le urmeze. Este vorba de practici precum:

 1. stabilirea unor obiective clare
 2. cunoașterea audienței țintă
 3. alegerea unui conținut atractiv
 4. testarea și optimizarea campaniei
 5. urmarea exactă a regulilor facebook ads
 6. monitorizarea și analiza performanței campaniei
 7. continuarea de a inova și de a adapta

În esență, un astfel de proces nu este chiar atât de complicat. Cel puțin pentru un specialist care are experiență în domeniu. Noi considerăm că suntem foarte buni în ceea ce facem. Clienții noștri sunt mereu foarte mulțumiți de rezultatele pe care le-am oferit până acum. 

Companie Facebook ads – 5 Strategii de publicitate pe Facebook 

            Strategiile de publicitate pe Facebook sunt multe. Însă, nu toate sunt eficiente. Pentru a nu pierde vremea clientului și pentru a oferi rezultate garantate, noi ne bazăm pe cele mai eficiente strategii. Pentru că lucrăm în acest domeniu de ani de zile, știm ce funcționează și ce nu.

            Nouă nu ne place să îi facem pe clienți să piardă timp și mai ales bani pe o campanie care nu dă roade. Îi respectăm prea mult pe clienți și ne respectăm prea mult munca pentru a face acest lucru. De aceea, noi ne bazăm pe strategii de publicitate online precum cele de mai jos pentru a ne asigura că îți promovăm businessul așa cum trebuie:

 • Targetarea audientei: Cu Facebook Ads există posibilitatea de a targeta audiența țintă. Aici se includ criterii precum: vârstă, gen, locație, interese si comportamente
 • Utilizarea retargetarii: Această strategie implică afișarea anunțurilor doar către oamenii care au interacționat deja cu site-ul tău web sau cu alte campanii de publicitate pe Facebook
 • Utilizarea ofertelor si promoțiilor speciale: În acest mod se pot fideliza clienții și îi poți face să apeleze într-un număr mai mare la serviciile tale
 • Testarea si optimizarea continuă

5 greșeli pe care trebuie sa le eviți – Companie Facebook ads

            Sunt mai multe lucruri care trebuie absolut evitate atunci când vine vorba de o campanie de Facebook ads. Noi știm că trebuie să ne ținem cât mai departe de următoarele atunci când facem o campanie pentru clienții noștri:

 • Targetarea incorectă a audienței
 • Lipsa unui mesaj clar
 • Neoptimizarea campaniei
 • Lipsa unui plan de buget
 • Ignorarea analizei de date

Alege Companie Facebook ads pentru promovarea online

            Este foarte important să angajezi o agenție care știe ce face. Noi suntem o echipă competentă care abia așteaptă să îți facă afacerea cunoscută. Dacă îți dorești să colaborezi cu profesioniștii noștri, poți oricând să ne contactezi. Suntem la doar un telefon distanță!

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Digital Marketing

Ghid pentru antreprenori

Esti antreprenor si iti doresti sa maximizezi potentialul afacerii tale? Iti doresti sa ai ajutor pentru promovarea online? Daca da, atunci trebuie sa stii cateva lucruri esentiale. Atunci cand lansezi

Citeste articolul »

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră