CEO-ul Marketing Deck, Paul Ardeleanu, dezvăluie inight-urile companiei: GoodFirms

Home - Reviews - CEO-ul Marketing Deck, Paul Ardeleanu, dezvăluie inight-urile companiei: GoodFirms
Facebook
Twitter
LinkedIn
Rezumat ↬ Întrebat despre modelul de afacere al companiei, Paul spune: “Avem 13 oameni în echipa internă și colaborăm pe anumite proiecte/părți ale proiectului cu alte persoane extraordinare. Suntem capabili să construim fiecare proiect de la zero folosind această formulă.”

Înființată în 2017 și cu sediul în România, Marketing Deck este o agenție de marketing. Compania se concentrează pe furnizarea celor mai bune rezultate măsurabile pentru proprii clienți, prin intermediul rețelelor sociale, a marketingului de performanță și dezvoltarea de site-uri web. “Suntem încântați să lucrăm cu o serie de companii românești binecunoscute, inclusiv Spartan Restaurant, Logiscool, FasTracKids Romania, Best Nuts, Mind Architect, 5 To Go, Bebe Tei, și SeatBelt Consulting.”

Echipa GoodFirms l-a abordat pe Paul Ardeleanu, CEO-ul Marketing Deck pentru a afla mai multe despre companie și serviciile sale. La începutul interviului, Paul descrie inspirația pentru crearea companiei. El susține că, în 2017, a decis să înființeze Marketing Deck (cunoscut pe atunci sub numele de Departamentul de Marketing) și a adunat o echipă mică pentru a începe să ofere cele mai bune rezultate tangibile pentru companiile care au nevoie de servicii de marketing. “Acum suntem o echipă de 13 persoane cu experiență care gestionează peste 40 de proiecte pe lună.”


Întrebat despre modelul de afacere al companiei, Paul spune: “Avem 13 oameni în echipa internă și colaborăm pe anumite proiecte/părți ale proiectului cu alte persoane extraordinare. Suntem capabili să construim fiecare proiect de la zero folosind această formulă.”


Pe lângă acestea, Paul detaliază serviciile oferite de Marketing Deck care permit să capteze atenția clienților și să iasă în evidență pe piață. “Marketingul pe Social media este cea mai populară modalitate de a ajunge la un anumit public țintă pe orice nișă. Poți viza grupuri demografice și poți programa postările pentru a fi livrate la momentul potrivit. Acest lucru îți permite să ajungi la publicul țintă în cel mai bun moment.”

Colaborarea cu SEO și SEM ajută la dezvoltarea naturală a conexiunilor, a traficului web, a conștientizării și a recunoașterii mărcii prin intermediul rețelelor sociale. Noi vă putem ajuta să creați un interes asupra afacerii conectând mai mulți oameni și generând entuziasm pe rețelele sociale.

Soluțiile noastre pentru publicitatea pe rețelele sociale s-au dovedit că stimulează creșterea afacerii. Clienții noștri au beneficiat cu toții de beneficiile marketingului pe rețelele sociale. Social media marketing este procesul de promovare a produselor și serviciilor prin intermediul platformelor de social media, cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, and YouTube, pe lângă altele. Alte metode precum distribuirea informației, brand awareness, leadership, și utilizarea sondajelor pot fi incluse. Te ajută să îți atingi obiectivele de marketing și branding prin utilizarea unei varietăți de platforme de social media. Este o modalitate gratuită de a interacționa cu clienții actuali și potențiali.

Astfel, prestarea serviciilor în mod eficient și eficace titularizează agenția Marketing Deck drept una dintre cele mai importante agenții de marketing digital din România la GoodFirms.

La final, Paul menționează că “suntem capabili să oferim rezultate bune clienților noștri la un preț rezonabil și într-o perioadă scurtă de timp. În plus, comunicăm cu clienții noștri de două ori pe lună, sau chiar mai des, pentru a ne asigura că suntem pe aceeași pagină în ceea ce privește proiectul. Satisfacția clienților este ceea ce contează pentru noi. Dacă sunt mulțumiți de rezultat, ne-am făcut treaba.”

De asemenea, susține că “lucrăm cu o mulțime de companii din Sectorul Educației Copiilor, în general. Am avut rezultate bune în acest domeniu și am reușit să atragem companii similare. Cu toate acestea, avem și companii din industria HoReCa, comerțului electronic, imobiliare, tehnologia informației, finanțe, frumusețe și servicii.”

Paul își dorește ca Marketing Deck să fie lider de piață a serviciilor de marketing digital din România, precum și una dintre alegerile de top din alte țări dezvoltate.

Fragmentul menționat mai sus este extras din interviul lui Paul. Se poate parcurge și interviul detaliat publicat la GoodFirms.

Despre Autor

Working as a Content Writer at GoodFirms, Anna Stark bridges the gap between service seekers and service providers. Anna’s dominant role lingers to form every company’s achievement and critical attributes into words. She strongly believes in the charm of words and equips new approaches that work, always with concepts, something new to create, and something unique to enhance the firm’s identity.

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră