Cele mai bune servicii de promovare pe Instagram

Home - agentie social media - Cele mai bune servicii de promovare pe Instagram
Facebook
Twitter
LinkedIn

Doriți să colaborați cu o agenție de promovare pe Instagram pentru a vinde mai mult ? Compania dumneavoastră are nevoie de o audiență mai bogată, dar nu știți cum să faceți acest lucru? Marketing Deck are soluția potrivită! 

Agentia Marketing Deck activează de mai bine de 8 ani în domeniul social media. Cu ajutorul serviciului de promovare pe Instagram afacerea dumneavoastră poate înregistra o creștere semnificativa a audienței.

Promovare pe Instagram: Servicii Avansate pentru o Expunere Mai Bună

Instagram are peste un miliard de utilizatori activi, fiind una dintre cele mai folosite rețele de socializare. Această platformă vă permite ca postările dumneavoastră să ajungă la un public mult mai larg. 

Marketing Deck vă oferă o multitudine de servicii de promovare în social media. În funcție de domeniul în care activați, puteți opta pentru una dintre rețelele de socializare pentru care noi oferim servicii de promovare: Facebook sau Instagram.

Nu mai este nevoie să investiți sume considerabile de bani pentru creșterea nivelului de popularitate pe care doriți să îl aveți în online. O agenție de social media marketing este specializată în mai multe domenii. Echipa noastră a colaborat de-a lungul timpului cu peste 200 de clienți din diferite părți ale lumii. Așadar, va putem oferi servicii de calitate bazate pe experiență acumulata în timp.

Tot ce trebuie să știi despre serviciul de promovare pe Instagram

            Facebook și Instagram sunt cele mai utilizate rețele de socializare din ziua de astăzi. Vă puteți crește audiența pe Instagram luând în considerare două aspecte esențiale:

  • Oferă un conținut calitativ 

Acest lucru presupune postarea unor elemente de conținut în mod regulat, pentru a menține publicul interesat. 

Dacă sunteți absent în mediul online pentru o perioadă mai lungă de timp, clienții ar putea crede că v-ați închis afacerea.

            De asemenea, utilizarea elementelor vizuale cum ar fi videoclipuri sau fotografii, pot atrage atenția publicului dumneavoastră.

  • Interacționează cu publicul si vei vedea cresterea numarului de followeri

Este esențial să răspundeți la comentarii sau la mesajele primite de la publicul urmaritor. Stabilirea și menținerea unei relații de încredere cu potențialii clienți vă poate crea o imagine pozitivă pe social media. Dezvoltarea unei comunitati active poate aduce multe beneficii, precum cresterea traficului pe website-ul afacerii dumneavoastra si in final mai mult profit. 

Alege pachetul de marketing potrivit pentru business-ul tău 

            La noi pe website găsiti 3 pachete special concepute pentru promovarea companiilor în mediul online. În funcție de bugetul și preferințele dumneavoastră, puteți opta pentru una dintre cele 3 oferte. Va ajutam cu tot ce tine de promovarea online pe Instagram sau alte canale sociale. 

Putem genera trafic către afacerea dumneavoastră din mediul online într-un timp destul de scurt. Promovarea în mediul online nu este atât de dificilă pe cât pare, aveți nevoie doar de ajutor profesional din partea unor oameni care activează în acest domeniu și care cunosc cele mai potrivite tehnici de marketing.

Ce presupune serviciul de promovare pe social media

  1. Crearea unei strategii de reclame

Împreună cu agenția, veți stabili de comun acord care este cea mai bună strategie de marketing pentru business-ul dumneavoastră. Sunt explicate de asemenea modalitățile prin care puteți atrage noi cumpărători.

  • Accesul pe cont

Agenția va prelua contul dumneavoastră pentru a putea posta conținut și reclame de calitate. În cazul în care nu aveți un cont pe o rețea de socializare, Marketing Deck vac rea unul pentru compania pe care o aveți.

  • Crearea elementelor vizuale

Ceea ce atrage cel mai bine un client, este un videoclip sau o poză sugestivă. Aceștia se vor simți mai interesați de conținutul pe care îl prezentați.

De asemenea, este bine cunoscut faptul că o imagine de calitate stârnește curiozitatea clienților, care vor dori să afle mai multe informații accesând site-ul dumneavoastră.

  • Începutul campaniei
  • Optimizarea campaniei

Alege rețeaua de socializare potrivită pentru tine

            Aveți posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de platforme de socializare în ziua de astăzi. Apelați la specialiștii în social media pentru a înțelege ce platforma ar avantaja creșterea afacerii dumneavoastră. Pentru oricare ați opta, aveți șansa de a vă crește audiența business-ului dumneavoastră. Mai jos aveți cele mai populare rețele de socializare din România de la momentul actual:

Rețea de socializareDetalii
FacebookEste cea mai populară rețea de socializare din România.Această platformă are o audiență de peste 9.9milioane de utilizatori
InstagramCea mai utilizată platformă de social media din țarăAudiența acestei rețele de socializare este de peste 5.4 milioane de utilizatori
TiktokEste a 5-a cea mai utilizată platformă de socializare.Este platforma cu cea mai rapidă creștere a audienței la momentul actual.
YoutubeAudiența este de 13 milioane de utilizatori în România.Reclamele pot acoperi aproximativ 70% din întreaga populație a României.

Puteți afla mai multe detalii despre modalitățile de promovare pe Instagram stabilind o întâlnire cu un reprezentant al echipei noastre. 

Roxana Popescu

Roxana Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră