Ce este Google Ads și ce beneficii ofera

Home - Agentie Google Ads - Ce este Google Ads și ce beneficii ofera
Facebook
Twitter
LinkedIn

V-ați saturat de agențiile care promit rezultate semnificative într-un timp foarte scurt? Sau poate că nu mai doriți să investiți în colaborări din care nu aveți nimic de câștigat?

            Marketing Deck este o agenție fondată în anul 2017 și care activează în domeniul promovării pe social media. Cu ajutorul acestei agenții puteți afla ce este Google Ads și care este impactul acestuia asupra business-ului dumneavoastră.

            Pe parcursul activității sale, Marketing Deck a colaborat cu peste 200 de clienți din toate domeniile. Indiferent de nișa companiei dumneavoastră, cu siguranță veți beneficia de cele mai optime servicii din partea echipei noastre. 

            Aveți șansa să creșteți audiența dumneavoastră în spațiul digital, un mediu tot mai vizitat de către milioane de oameni în fiecare zi. Cu puțin ajutor din partea unor profesioniști, vă puteți clasa în topul rezultatelor de la nivelul motoarelor de căutare Google. Astfel, clienții vor afla mai multe despre compania dumneavoastră.

Află ce este Google Ads

În România există peste 10 milioane de căutări pe Google în fiecare zi. Este bine cunoscut faptul că oamenii petrec din ce în ce mai mult timp în spațiul online.

Acest serviciu de publicitate online dezvoltat de Google permite diferitelor companii de pe piață să își facă cât mai cunoscute serviciile. Acestea își pot afișa reclamele pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare Google.

Google Ads permite companiilor să afișeze anunțuri pe Google. Difuzarea anunțurilor se face în momentul în care clienții accesează un anume cuvânt cheie. 

Firmele care apelează la reclama plătita prin Google Ads vor înregistra o creștere a încasărilor doar în momentul în care clienții vor accesa anunțurile respective si vor cumpara serviciul sau produsul promovat.

Puteți afla mai multe informații legate de ce este Google Ads și care sunt beneficiile primite atunci cand lucrezi cu o agentie Google Ads citind pe pagina noastră de servicii. 

ce este Google Ads - Agentie Google Ads

De ce ar trebui să utilizați Google Ads

            Promovarea în spațiul digital este procedura prin care companiile din ziua de astăzi își pot crește traficul pe website. Din cauza faptului că tehnologia a avansat considerabil, din ce în ce mai multe afaceri și-au mutat activitatea în online.

Cu toții ne-am aflat în poziția în care avem nevoie să aflăm într-un timp cât mai scurt anumite informații. De aceea, nu mai pierdem timpul accesând rezultatele de pe alte pagini Google, întrucât doar articolele de pe prima pagina sunt considerate cele mai relevante.

Cu ajutorul Google Ads puteți atrage trafic relevant către website-ul dumneavoastră. Doar clienții care sunt cu adevărat interesați de ceea ce prezentați vă vor accesa site-ul web.

Ce include pachetul de servicii Google Ads de la Marketing Deck?

SET-UPOPTIMIZARE
Set-up Google Tag ManagerOptimizarea cuvintelor cheie
Verificare conversiilor în Google AdsAdăugarea cuvintelor negative
Selectarea cuvintelor cheieCrearea unor campanii noi pentru produse
Crearea unor reclameOptimizarea reclamelor

Cum poate ajunge afacerea ta să fie în primele rezultate Google?

Acum ca știi ce este Google Ads iti propunem sa descoperi alte detalii interesante despre reclama plătită pe Google. Pentru ca website-ul de prezentare al unei afaceri să fie pe primele poziții în topul motoarelor de căutare acesta trebuie să îndeplinească câteva condiții:

  • Titluri atractive care să stârnească curiozitate din partea clienților
  • Este important să utilizați cuvintele cheie potrivite
  • Apelează la un expert in promovarea plătita care știe ce este Google Ads si care iți poate asigura rezultate pozitive

Utilizatorii vor accesa doar anunțurile care conțin cuvintele pe care ei le-au selectat. Puteți crea conținut în jurul acestora, astfel încât să înregistrați mai multe vizite pe website. 

  • Optimizați-vă site-ul pentru motoarele de căutare

Un site cu un design atractiv și cu o viteză de încărcare potrivită poate menține clienții interesați.

  • Folosiți publicitatea plătită

Colaborarea cu o agenție ce oferă astfel de servicii v-ar putea aduce numeroase beneficii. Reclamele Google sau postările pe rețelele de socializare vă pot crește considerabil audiența.

Motive pentru care să alegi o agenție de pay per click

            Timpul este limitat în cele mai multe cazuri. De aceea, ne dorim rezultate calitative într-un timp cât mai scurt. Serviciile de plata per click sau pay per click oferă clienților posibilitatea de a accesa rezultatele căutate atunci când își doresc.

            Astfel, companiile ce utilizează aceste servicii încasează o sumă de bani cu fiecare accesare a site-ului lor datorită rezultatelor respective.

            Iată câteva dintre motivele pentru care să folosești acest serviciu:

  1. Marketing Deck are o experiență de 4 ani pe Google Ads, fiind în tot acest timp într-un parteneriat de încredere cu Google.
  2. Experiență în Ecommerce, lead generation și alte strategii de promovare.
  3. Experiență într-o multitudine de industrii: Cele mai relevante dintre acestea fiind: Educație pentru copii, HoReCa, Servicii B2B etc.
  4. Oameni foarte bine pregătiți care pun pasiune in proiectele la care lucreaza.
  5. O gestionare potrivită a bugetului. De-a lungul timpului, Marketing Deck a rulat aproximativ 500.000 de euro în reclame pe Google Ads.


            Pentru mai multe informații, nu ezitați să trimiteți un formular de contact către echipa Marketing Deck. 

Roxana Popescu

Roxana Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră