Campanii promovare social media în 2023

Home - Agentie social media - Campanii promovare social media în 2023
Facebook
Twitter
LinkedIn

Din ce în ce mai multe afaceri au ales spațiul online pentru promovarea serviciilor si produselor. Acest lucru este datorat faptului că informația circulă cel mai repede atunci când este răspândită pe internet.

Datorită faptului că tehnologia este într-o continuă dezvoltare, avem posibilitatea de a beneficia de campanii promovare social media pentru a atrage un trafic mare pe website si pentru a vinde mai mult. 

Alegerea agenției potrivite pentru dumneavoastră este primul pas, și probabil cel mai important, pentru începerea carierei în social media. Promovarea în mediul online nu este deloc complicată. Aveți nevoie doar de ajutorul potrivit din partea unor specialiști în acest domeniu.

Marketing Deck este o agentie de social media marketing ce își desfășoară activitatea în domeniul promovării pe rețelele de socializare cele mai populare.

Beneficiaza de campanii promovare social media la cele mai bune preturi 

Pe website-ului Marketing Deck veți găsi diferite pachete ce includ toate beneficiile de care veți avea parte. În funcție de domeniul în care activează compania dumneavoastră, agenția de marketing vă va personaliza o ofertă.

STARTER               AVANSATCOMPLET
10 postări / lună20 postări + 10 story-uri / lună30 postări + 20 story-uri + 10 reel-uri / lună
Gestionarea unei platformeGestionarea a două platformeGestionarea a 3 platforme
             –––Community management (5h / lună)Community management (15h / lună)
             –––            ––-Consultanță de business
Boost post (max 150 euro / lună)Boost post (max 250 euro / lună)Boost post (max 500 euro / lună)
–––1 ședință foto și video pe lună2 ședințe foto și video pe lună
Raportare în conținut realRaportare în conținut realRaportare în conținut real

Cele mai bune servicii de promovare pe internet 

Compania Marketing Deck vă oferă diferite solutii pentru campanii promovare social media la nivel local sau national. Indiferent că optați pentru promovarea pe Facebook sau pe alte rețele de socializare, această agenție vă oferă cele mai calitative servicii.

Această agentie Facebook Ads a colaborat cu peste 200 de clienți din toate domeniile. Experiență și profesionalism fac ca Marketing Deck sa fie alegerea numărul 1 atunci când vine vorba de campanii de promovare pe social media. Printre companiile care au beneficiat de serviciile de promovare se numără: Spartan, Best Nuts (natural nuts industry), Bebe Tei, Franchwise, Euplătesc.ro, Prestige Dent etc.

Pasii pentru construirea unei strategii de marketing 

         O strategie de marketing nu este întotdeauna dificilă. Beneficiind de ajutorul potrivit din partea unei agenții specializate în acest domeniu.

         În urma unei consultanțe gratuite din partea Marketing Deck, veți începe propria strategie de marketing personalizate companiei dumneavoastră. Aceasta presupune următorii pași:

 1. Determinarea obiectivelor afacerii dumneavoastră (generarea mai multor clienți, îmbunătățirea imaginii online, creșterea vânzărilor etc)
 2. Stabilirea unui public țintă
 3. Identificarea principalilor concurenți (stabilirea modalității prin care ați putea ieși în evidență)
 4. Selectarea rețelelor de socializare în care doriți să activați
 5. Crearea unei strategii 
 6. Stabilirea unui buget și a indicatorilor cheie de performanță
 7. Implementați-vă strategia
 8. Măsurarea rezultatelor
campanii promovare social media

Consultanta gratuita de marketing pentru clientii noi

         Promovarea pe rețelele de socializare este cea mai utilizată metodă de promovare din ziua de astăzi. Informația se răspândește cel mai ușor și rapid în mediul digital. De aceea, companiile care activează în spațiul online se bucură de o creștere semnificativă al nivelului de popularitate. Acest lucru presupune deopotrivă și un progres al încasărilor înregistrate.

         Mai jos veți regăsi câteva dintre motivele pentru care este necesar să apelați la serviciile de consultanță ale agenției Marketing Deck atunci când va plănuiți sa alocați buget pentru câteva campanii promovare social media :

 • Este mai ușor și mai puțin costisitor să colaborați cu o astfel de agenție decât să vă ocupați singur de promovare
 • Un consultant experimentat vă poate îndruma către cea mai bună strategie
 • Vă puteți atinge obiectivele într-un timp destul de scurt
 • Beneficiați de ajutor din partea unor persoane calificate în acest domeniu
 • Vă puteți valida ipotezele cu privire la strategia de marketing

Beneficiaza de cele mai bune servicii de la Marketing Deck 

         Această agenție cu o experiență în domeniu de peste 8 ani vă poate ajuta să vă atingeți idealurile în domeniul afacerilor. Business-ul dumneavoastră poate beneficia de o creștere semnificativă în ceea ce privește numărul de clienți, rata vânzărilor sau expunerea catre noi potentiali clienti. 

Aveți posibilitatea de a beneficia de o ședință de consultanță gratuită pentru a vedea care sunt categoriile pe care trebuie să vă axați. Un reprezentant Marketing Deck vă poate răspunde la toate întrebările și curiozitățile pe care le aveți despre acest proces.

Picture of Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră