Campanii AdWords de succes

Home - Agentie Google Ads - Campanii AdWords de succes
Facebook
Twitter
LinkedIn

Cauți să atragi mai mulți vizitatori pe website-ul tău pentru a-ți crește rata de conversie și a informa oamenii cu privire la afacerea ta? Ei bine, pentru a realiza acest lucru, trebuie ca business-ul tău să fie cât mai vizibil pentru utilizatorii internetului. Dar cum faci asta? Cu ajutorul Google, prin campanii AdWords!

Google nu mai este un simplu motor de căutare, acesta a reușit să devină în ultimii ani un canal de promovare eficient pentru afaceri. Le permite business-urilor să ajungă în topul rezultatelor unor căutări, crescând șansele ca oamenii să acceseze website-urile și să descopere oferta.

Cu toții folosim un motor de căutare când nu știm sau avem nevoie de ceva, dar ca business ai șansa să îi mai aduci o întrebuințare și să-ți plasezi site-ul chiar în fața utilizatorilor. Continuă să citești pentru a descoperi cum campaniile de promovare pot contribui la realizarea obiectivelor tale!

Campanii AdWords: Cheia pentru vizibilitatea și creșterea afacerii tale online

Cu ajutorul Google Ads, un instrument oferit de Google, putem realiza campanii de promovare pentru business-ul tău. În acest fel, vizibilitatea în mediul online crește prin intermediul motoarelor de căutare.

Fiind o formă de publicitate online, cu ajutorul unor campanii AdWords ai oportunitatea de a crește notorietatea afacerii tale și nu oriunde, ci chiar în locul în care oamenii caută lucrurile de care au nevoie.

Prezența în motoarele de căutare poate contribui la atingerea tuturor obiectivelor. Iată mai jos doar câteva modalități prin care campaniile pot maximiza potențialul business-ului tău:

 • Creșterea vizibilității;
 • Creșterea ratelor de conversie;
 • Creșterea numărului de vizitatori;
 • Recunoașterea brandului;
 • Credibilitate și încredere;
 • Atragerea traficului relevant.

Toate acestea pot fi obținute cu ușurință atunci când ești în primele rezultate ale unei căutări. Oamenii au mai multă încredere în site-urile aflate în top, fiind și primele pe care le accesează.

De ce campanii AdWords și nu altă formă de promovare?

În primul rând, merită menționat faptul că prin promovarea pe Google, noi îți ducem afacerea într-un loc în care lumea caută ceea ce oferi. Oamenii care caută ceva într-un motor de căutare au un interes real de a accesa informații sau de a achiziționa ceva, deci prin campanii ne adresăm exclusiv potențialilor consumatori.

De asemenea, campaniile AdWords oferă și alte beneficii față de alte forme de promovare, printre care:

 1. Poți obține rezultate într-un timp foarte scurt;
 2. Poți alege atât keywords, cât și negative keywords pentru a te afișa sau nu în anumite căutări;
 3. Poți să investești cât dorești;
 4. Campaniile pot fi optimizate;
 5. Putem începe imediat promovarea ta online!

De ce să lași o agenție să se ocupe de campaniile AdWords?

Pentru a crea o campanie ce reușește să aducă rezultate afacerii tale, ai nevoie de expertiza unor profesioniști. Nu poți doar să creezi reclamă și să te aștepți că îți va aduce rezultate. Crearea unei campanii este un proces în care trebuie luate în considerare cuvintele cheie și optimizarea elementelor.

Fără experiență și cunoștințe, aceste acțiuni nu vor fi realizate într-un mod adecvat. Banii pe campanii se vor duce, iar tu nu vei obține efectele dorite. Alege să investești de la bun început în serviciile oferite de o agenție Google Ads așa cum este Marketing Deck.

Descoperă ce include pachetul nostru de servicii Google Ads pentru a beneficia de campanii de succes:

Set-up campanii AdWordsOptimizare campanii AdWords
Keyword research;
Crearea reclamelor;
Verificare conversii; 
Verificarea reclamelor;
Set-up Google Tag Manager;
Creare structurii de companii; 
Optimizare cuvinte cheie;
Optimizare reclame;
Adăugare cuvinte negative;
Crearea campaniilor de tip display și video;
Crearea campaniilor pentru produse noi/promoții.

Marketing Deck: Campanii AdWords pentru creștere și vizibilitate

Expertiza unor specialiști face diferența dintre o campanie de succes și una ineficientă. Nu pune într-o situație de risc bugetul alocat promovării afacerii încercând să realizezi campaniile de unul singur. Toată lumea poate crea o reclamă, dar nu toți au conștiința de a o face eficientă.

Investește în servicii profesionale pentru a avea garanția unor rezultate semnificative. Experiența echipei Marketing Deck își spune cuvântul în fiecare proiect abordat, lucru dovedit prin colaborările anterioare cu firme cunoscute la nivel național.

Completează formularul de pe website-ul nostru și hai să ne cunoaștem într-o ședință de consultanță gratuită! Vei afla tot ce vrei să știi pentru a lua decizia potrivită pentru afacerea ta. 

Roxana Popescu

Roxana Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră