Agenție partener Google: performanță garantată

Home - Agentie Google Ads - Agenție partener Google: performanță garantată
Facebook
Twitter
LinkedIn

Știm că îți dorești să apelezi numai la servicii de calitate pentru a-ți dezvolta afacerea, însă cum îți dai seama cine îți poate aduce rezultate optime? Dacă vrei să te promovezi cu ajutorul celui mai eficient motor de căutare, află că există un detaliu după care te poți orienta când cauți acest serviciu. Alege să colaborezi cu o agenție partener Google.

O agenție certificată îndeplinește condițiile impuse prin intermediul programului Google Partners. Acest lucru înseamnă că cei care prestează servicii de promovare dețin expertiza și cunoștințele necesare pentru a-ți putea aduce rezultate semnificative cu ajutorul mototului de căutare.

Află în acest articol ce trebuie să facă o agenție pentru a deveni partener și ce beneficii poate aduce acest statut. De asemenea, înțelege de ce este mai bine să alegi una marcată ca partener.

Agenție partener Google: Expertiză certificată în marketingul digital

Pentru succesul afacerii tale, prezența în mediul online a devenit o necesitate, însă vizibilitatea este cea care influențează numărul clienților și rata de conversie. Ai nevoie de promovare făcută eficient pentru a reuși să te diferențiezi de concurență și să ieși în evidență.

O agenție partener Google este specializată în serviciile de marketing digital și este recunoscută ca fiind competentă în gestionarea campaniilor de publicitate realizate prin Google Ads. Pentru a obține certificarea, experții agenției sunt evaluați pe baza cunoștințelor de utilizare a acestui instrument și expertiza în marketing.

Atunci când apelezi la serviciile oferite de o astfel de agenție, ai garanția că specialiștii acesteia sunt capabili să-ți promoveze business-ul prin reclame optimizate și targetate.

Cum devii o agenție parteneră: Pas cu pas spre succesul în marketingul digital

Google Partners este un program ce ne permite accesul la cursuri, resurse și asistență pentru a-ți ajuta compania să se dezvolte în mediul digital. Descoperă care sunt pașii pe care o companie trebuie să-i urmeze pentru a deveni partener:

  1. Înregistrare în program: înregistrarea se realizează folosind contul de manager Google Ads al companiei;
  2. Calificări individuale: membrii echipei trebuie să obțină toate certificările necesare pentru a-ți putea oferi servicii de calitate. Acestea atestă nivelul superior de competență în administrarea campaniilor de promovare;
  3. Performanță asigurată: agenția trebuie să îndeplinească criteriile de calitate necesare, iar un buget semnificativ trebuie alocat în reclame;
  4. Evaluare și certificare: agenția este evaluată pe baza competențelor individuale și a nivelului de respectare a cerințelor impuse.

Categoriile de parteneriat pentru succesul afacerii tale

Având 3 categorii de participare, programul oferă diverse beneficii și oportunități pentru dezvoltarea business-urilor. De asemenea, fiecare necesită îndeplinirea unor condiții pentru a avansa în parteneriat și a obține insigne ce arată competențele în gestionarea campaniilor de publicitate.

Iată cele 3 categorii de parteneriat disponibile;

Membru Partener Partener Premium
·      Access la beneficii standard;

·      Posibilitatea de îmbunătățire a aptitudinilor;

·      Necesită doar simpla înscriere în program;

·      Parteneriat puternic;

·      Insigna Google Partner;

·      Necesită în plus îndeplinirea cerințelor pentru parteneri privind performanța, certificările și cheltuielile;

·      Categorie exclusivă;

·      Insigna Google Partner Premier;

·      Față de criteriile pentru parteneri, compania trebuie să se situeze între primii 3% din participanții anuali.

De ce sa alegi o agenție parteneră pentru promovare

Promovarea prin acest motor de căutare reprezintă una dintre cele mai eficiente forme de publicitate. Cu ajutorul campaniilor, îți ducem afacerea și oferta exact în locul unde lumea o caută și ne adresăm exclusiv potențialilor consumatori.

La Marketing Deck, avem o experiență de peste 8 ani în domeniul marketingului digital și de peste 4 ani în Google Ads. Echipa noastră este capabilă să promoveze orice afacere prin cel mai folosit motor de căutare, având toate certificările necesare. Alege experți în acest domeniu pentru a te bucura de rezultate vizibile. Află de ce merită să ne alegi:

  • Experiență pe multiple verticale;
  • Experiență pe multiple industrii;
  • Echipă dedicată și muncă făcută cu pasiune;
  • Gestionare eficientă a bugetului;
  • Portofoliu divers de clienți mulțumiți.

Maximizează impactul business-ului tau: Promovare Marketing Deck

Dezvoltă-ți prezența în mediul online cu servicii personalizate pentru afacerea ta, ce îți pot aduce rezultate mai repede decât ai crede. Urca în topul rezultatelor căutărilor cu ajutorul nostru.

Îți dorești să te promovezi prin intermediul motoarelor de căutare? Ori vrei să-ți crești prezența pe rețelele de social media? La Marketing Deck avem soluția pentru tine. Descoperă serviciile noastre și hai să ne cunoaștem într-o ședință de consultanță gratuită!

Roxana Popescu

Roxana Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole publicate

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră