Vino la Stagiul de Practică în Marketing:

"Deck Academy"

Începe-ți povestea în lumea marketingului digital

Un stagiu de practică de unde chiar vei învăța despre bazele marketingului digital din exemple concrete și în care poți da startul carierei tale în lumea marketingului.

Înscrierile au loc până pe data de 10 martie 2023.

00
zile
00
ore
00
minute
00
secunde
Înscrierile pentru Deck Academy s-au încheiat.

Bun. Și cine suntem noi?

Dacă nu ai auzit încă despre Marketing Deck, suntem o agenție de marketing digital înființată din pasiunea pentru social media. Ne place să credem că suntem mici supereroi ce ajută clienții și afacerile să se regăsească mai ușor.

Avem o echipă de 12  persoane, foarte puși pe treabă. 7 dintre cele 12 persoane sunt foști sau actuali studenți ai facultății de Marketing de la ASE. Pentru fiecare dintre noi, experiența acumulată a reprezentat o rampă de lansare în carieră.

Suntem conduși de 5 principii simple: Eficiență, Calitate, Flexibilitate, Comunicare, Fun.

Marketing Deck Echipa

Ce vei învăța?

Pe durata stagiului de practică, vei participa la diferite sesiuni de learning. Lucrurile învățate le vei aplica pe clienți reali.

Brief + Research + Strategie
20.03.2023
Ne întâlnim la sediul nostru din Calea Victoriei, ne cunoaștem și îți voi prezenta programul stagiului de practică. Vei lucra pe un client de-al nostru și vei face un research despre ce ar trebui făcut mai bine + o strategie pentru a implementa ideile tale.
Brief + Research + Strategie
Social Media
23.03.2023
În această sesiune vei acumula informații noi despre ce tipuri de postări ar trebui să includă o pagină de Facebook pe care o gestionăm și ce trucuri folosim pentru a crește engagement-ul pe pagină.
Social Media
Bazele Design-ului
28.03.2023
Vei învață cum să editezi și cum să cauți materiale pentru a crea vizualuri remarcabile în Canva.
Bazele Design-ului
Facebook Ads
30.03.2023
Vom acoperi câteva informații de bază pe zona de Facebook Ads de la tipurile de campanie până la ce eveniment de conversie să setezi pentru a urmări evoluția campaniei. Totodată, vei știi cum să faci un plan de campanie complex.
Facebook Ads
Facebook Ads - implementare
04.04.2023
Aici vei învăța cum să aplici ceea ce ai învățat în ședința anterioară într-un cont real de facebook.
Facebook Ads - implementare
Îmbunătățire Strategie + Feedback
La finalul stagiului de practică
Te vei întoarce la strategia construită inițial și vei avea ocazia sa o îmbunătățești. După ce ai finalizat strategia vei primi feedback pentru toată perioada stagiului de practică.
Îmbunătățire Strategie + Feedback

Pentru studenții de la ciclul de licență:

Sesiunile vor avea loc 4 zile pe săptămână în intervalul 09:00 – 18:00, timp de o lună. Putem fi flexibili cu orarul atâta timp cât se acumulează 84 h de practică.

Pentru studenții de la ciclul de masterat:

Sesiunile vor avea loc 5 zile pe săptămână în intervalul 09:00 – 18:00, timp de două luni. Putem fi flexibili cu orarul atâta timp cât se acumulează 280 h de practică.

Atenție! Vei lucra pe clienți reali.

De aceea, seriozitatea ta este absolut necesară și este important să știi că dacă ne place munca ta, ea va fi folosită și livrată către clienți.

Untitled design 33

De la student la antreprenor de succes

Eu sunt Paul Ardeleanu, fondator al agenției Marketing Deck și absolvent al Facultății de Marketing a Academiei de Studii Economice din București, în anul 2013.

Pe parcursul timpului, am trecut de la angajat (în cadrul unei importante firme de training din România, Soares Consulting) la antreprenor al unei companii de training și în acest moment conduc Agenția de Marketing, Marketing Deck.

Anul 2022 ne-a adus pe locul 1 pe Clutch în România, pe majoritatea categoriilor din Marketing: Social Media, Advertising, PPC, Digital Marketing… și aici ne dorim să rămânem.

Obiectivul nostru pe 2023 este de a ne îmbunătăți constant abilitățile și 
să ajutăm business-urile clienților noștri printr-un marketing făcut cu 🧠 și ❤️.

CPH 3

De la stagiar la trainer în digital marketing

Bună tuturor! Sunt Diana Drăghici, digital marketer în vârstă de 21 de ani și lead trainer pentru stagiul de practică. Îmi place să împărtășesc cunoștințele mele și să ajut oamenii să facă din pasiunea lor pentru social media o carieră.

Am dobândit experiență în acest domeniu fascinant în timpul stagiului de practică, dar și în anii în care am lucrat pentru Marketing Deck, ceea ce m-a ajutat să înțeleg nevoile clienților și să găsesc soluții inovatoare pentru promovarea educației în rândul studenților.

Sunt o persoană prietenoasă și mereu gata să ajut. Îmi place să fiu un mentor și un coleg de încredere pentru ceilalți și să le ofer sprijinul de care au nevoie pentru a-și urma întotdeauna pasiunea. Așa că aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem.

Site Practica

De la student la Senior Account Manager

Eu sunt Cătălin Costea, account manager în cadrul Marketing Deck și absolvent al Facultății de Marketing a Academiei de Studii Economice din București, promoția 2020.

Sunt angajat în cadrul Marketing Deck de 4 ani, încă de când am participat la stagiul de practică. Căutam un loc de practică de unde puteam învăța despre marketing-ul actual și aplicarea lui. Surpriza cea mare a fost că îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam deoarece practica nu este același lucru cu teoria… deși este „la mintea cocoșului”, tot nu îmi venea să cred.

Îmi place să cred că sunt o persoană nonconformistă, „vânez” atât dezvoltarea profesională cât și pe cea personală… dar nu nonsensuri – doar ceea ce mă ajută pe mine (follow your gut ✌️), iubesc arta abstractă 🥰 și oricând ai nevoie de o mână de ajutor… eu am două disponibile. 🙌

Cum este nevoie să fii tu, cel care îți dorești să faci stagiul de practică la noi:

reclama Facebook

De ce ai nevoie?

Laptop

de pe care să lucrezi

Disponibilitate

de a lucra și învăța

Seriozitate

asupra colaborării și a taskurilor

Care va fi procesul de selecție?

1

Completare formular

Prima etapă pe care trebuie să o îndeplinești este să încarci în formularul de mai jos un scurt mesaj de ce dorești să te înscrii la stagiul de practică și un CV. Te poți înscrie până pe data de 10 martie (inclusiv). CV-urile încărcate după această dată nu le vom mai lua în considerare.

2

Testare practică

În perioada 10-15 martie te vom ruga să rezolvi o scurtă aplicație pe un client al firmei. În ce va consta aplicația: va trebui să realizezi 5 postări (text+vizualuri) pentru a vedea dacă ai o mică bază de marketing și dacă te potrivești în echipa noastră.

3

Primirea răspunsului

În perioada 15-17 martie vom trimite mail-uri dacă ai fost acceptat sau respins. Fiecare participant va primi un răspuns de la noi. În total vom accepta maxim 15 participanți la stagiul de practică.

Testimonialele practicanților din trecut

Iată ce spun despre colaborarea cu noi:

testimonial
testimoniale 6
testimoniale
testimonial 7
testimonial 5
testimonial 3
testimoniale 6
testimonial
testimoniale
testimonial 7
testimonial 3
testimonial 5

Înscrierile pentru Stagiul de Practică 2023 în Marketing: "Deck Academy" s-au încheiat.

COMING SOON! Dacă sunteți interesați să aplicați pentru stagiul de practică viitor, vă încurajăm să urmăriți paginile noastre de social media. 

Formular de înscriere

Încarcă CV-ul tău și spune-ne de ce îți dorești să faci stagiul de practică la Marketing Deck. 

Ai întrebări sau vrei să ne contactezi? Poți intra în contact direct cu tutorele de practică prin e-mail la diana.draghici@marketingdeck.ro