Cum sa creezi continut de impact

Home - Digital Marketing - Cum sa creezi continut de impact

In era digitala contemporana, sa creezi continut care sa aiba impact asupra publicului este o provocare. Platformele, in ziua de astazi, sunt ticsite de continut iar utilizatorii sunt din ce in ce mai putin surprinsi. Ca antreprenor care isi expune afacerea online, ai nevoie de continut care sa atraga atentia.

Noi, ca agentie de marketing online, te putem invata cum sa construiesti o comunitate loiala si cum sa generezi interactiuni semnificative. In ziua de astazi, se publica mii de postari pe minut, e dificil sa fii relevant fara ajutorul expertilor. Noi stim cat e de greu sa iesi in evidenta dar stim si cum sa facem asta.

Publicul de pe platformele de social media este greu de impresionat, ai doar cateva secunde la dispozitie sa atragi atentia. Ai nevoie de strategii eficiente pentru a crea continut de impact si pentru a capta atentia publicului. Orice antreprenor isi doreste sa stimuleze angajamentul publicului insa putini pot face asta.

 

Intelegerea publicului – cat de important este acest pas

Primul si cel mai important pas in crearea continutului care sa aiba impact este intelegerea publicului tinta. Aceasta etapa implica o cercetare amanuntita si de obicei, antreprenorii apeleaza la o agentie Tik Tok pentru asta. Expertii ii pot ajuta sa creeze continutul care i-ar atrage pe utilizatori.

Cunoasterea si intelegerea publicului tinta se face pe baza unor date relevante, obtinute cu ajutorul unor instrumente de analiza. Datele de pe platforme ne ajuta sa cream continut relevant pentru public. Obtinem informatii despre:

  1. Preferintele publicului
  2. Interesele publicului
  3. Comportamentele publicului

Iti sugeram sa apelezi la specialistii cu experienta care stiu cum sa iti ofere informatii relevante despre publicul tau. Aceste date despre demografia utilizatorilor tai este esentiala inainte de a trece la pasul de creare a continutului. Trebuie sa iti adaptezi mesajele la cerintele si nevoile potentialilor clienti.

 

Creativitate, autenticitate, personalizare

Continutul creativ, care reflecta imaginea brandului tau, va impacta publicul. Ai nevoie de mesaje clare, autentice, care sa ramana in memoria utilizatorilor si care sa ii faca sa se reintoarca pe pagina. Totusi, poti apela si la o agentie adwords, daca nu rezonezi cu crearea de continut pe retele.

In ziua de astazi, oamenii sunt epuizati, satui de reclame. Pentru antreprenori, aceasta saturatie este o provocare. Cum sa creezi ceva unic? Cum sa surprinzi publicul ? Trebuie sa fii diferit, inventiv si inovator. Poti folosi:

  • Imagini atractive
  • Videoclipuri captivante
  • Mesaje originale

Poti incerca formate diverse, asa vei observa ce atrage publicul. Poate prefera videoclipurile scurte, poate rezoneaza cu continutul scris. Chiar si infograficele pot mentine atentia publicului. Totusi, pentru a afla ce anume „prinde” la public, trebuie sa apelezi la experti.

 

Foloseste-te de emotie

S-a demonstrat ca oamenii cumpara in special atunci cand sunt influentati de emotie. Faptul ca acum si tu stii asta, te ajuta sa-ti creezi o strategie eficienta. Deci, spune povestea brandului tau intr-un mod in care sa emotionezi publicul. Poti transforma o afacere folosind mesaje cu impact profund asupra emotiilor publicului.

Relateaza experiente memorabile. De ce esti motivat in dezvoltarea acestei afaceri ? Cum a inceput totul? Oamenii rezoneaza cu experientele personale si sunt impresionati de povestile de succes. Povesteste-le cum ai facut fata provocarilor, ce solutii ai gasit si cum ai reusit sa ajungi in punctul acesta.

Ii poti face pe oameni sa creeze o legatura emotionala cu brandul tau, in special atunci cand se regasesc in povestea ta. Uite cum poti sa ii faci sa se simta conectati la brandul tau:

Ce poti sa faci? Detalii
Identifica personajele Cine este eroul povestii tale?
Defineste conflictele, provocarile Cate obstacole a trebuit sa infrunti/infrunte?
Solutiile Cum produsele sau serviciile tale au ajutat?
Transmite emotii Cum te-a facut sa te simti? Dar clientul ?

 

Creeaza continut de impact cu Marketing Deck

Crearea continutului este o metoda buna prin care poti sa-ti castigi publicul. Pe retelele sociale, ai nevoie de strategii bine gandite pentru a crea continut care sa atraga. Autenticitatea, creativitatea si inovatia sunt aspecte cheie in crearea de continut pentru expunerea online a brandului tau.

Adapteaza la specificul platformei, la cerintele publicului si transmite mesaje care sa reflecte identitatea brandului tau. Fa-i pe oameni sa simta emotie, este metoda sigura prin care ii poti aduce aproape. Creeaza continut care sa ramana in memoria utilizatorilor platformelor si sa ii faca sa se reintoarca pe pagina ta.

Creeaza povesti care conecteaza oamenii. Descrie-ti brandul intr-o maniera autentica, creativa, care sa iti aduca cat mai multa popularitate. Transforma-ti mesajele in experiente memorabile. Iti poti atinge obiectivele de afaceri cu continut care sa aiba impact. Hai sa iti aratam cum!

Picture of Roxana Popescu

Roxana Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ultimele articole publicate

Digital Marketing

Cum sa creezi continut de impact

In era digitala contemporana, sa creezi continut care sa aiba impact asupra publicului este o provocare. Platformele, in ziua de astazi, sunt ticsite de continut iar utilizatorii sunt din ce

Citeste articolul »
Digital Marketing

Impactul AI asupra afacerilor

Inteligenta artificiala a devenit un subiect popular de discutie, dar si controversat, tocmai pentru ca are un impact semnficativ in viata oamenilor. A devenit un element esential si in peisajul

Citeste articolul »

Ești la un click distanță de ședința ta GRATUITĂ de consultanță, de 30 de minute.

Fă și tu parte din povestea noastră